Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi nő akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nő akit nem az érdekel, hogy ki vagy és milyen vagy hanem, hogy milyen munkát végzel, milyen izgi dolgokat csinálsz szabadidődben stb?

Figyelt kérdés

Online ismerkedésnél szinte az összes csak erre hajt a külső mellett.

Annyira kiábrándító. Mint valami legyek akik ellepik a szhart.

2022. febr. 3. 23:21
 41/96 anonim ***** válasza:
94%

A barátommal mindketten nagy művészetkedvelők vagyunk és különböző ágait űzzük is. Sok ilyen jellegű programra járunk. Mit kezdenék egy olyan férfival (például a barátom bátyjával), akit a könyvek, a festmények és a szobrok hidegen hagynak és halálra unná magát egy múzeumban vagy egy kiállításon?

Másik példa: a barátommal nagyon szeretünk utazni, túrázni, hegyet mászni és extrém sportokat kipróbálni. Mihez kezdenék egy otthonülős férfival (húgom barátja), aki ezeket feleslegesnek tartja és az otthonülős hobbikat preferálja és nem szeret kimozdulni?

Nyilván nem kell mindennek megegyeznie, (a barátom szereti a focit, én nem, míg engem a csillagászat érdekelne, ami őt nem), hiszen a barátokkal és kollégákkal is megtudjuk élni ezt. Viszont komolyan olyan hihetetlen, hogy a többség a párjával nem csak szexelni és otthon ücsörögni szeretne, hanem közös élményeket szerezni közös érdeklődéseken át?

Halálra unnám magam egy olyan férfi mellett, akinek az élete a számítógépezés, és mellettem ő is halálra unná magát, ha nem szeret utazni és nem érdeklik a művészetek. Akkor mégis minek jönnénk össze egymással?

2022. febr. 4. 15:10
 42/96 anonim ***** válasza:

"Pont erről beszélek, itt az ego is közre játszik, meg a mit szólnak a barátok ha leállok vele stb."

Hát bocs, de nem is vonzódnék olyanhoz, akivel ennyire eltérő az iskolázottságunk. Törődj már bele, hogy nem mindenki fog gyári munkásokkal, hasonlókkal járni.

2022. febr. 4. 15:15
 43/96 A kérdező kommentje:

41

Hát a kulcsszó a nyitottság. Ha egy ember megfelelően nyitott akkor kipróbál új dolgokat.

Én sem voltam nagy színházba járó de barátnőm elvitt és tetszett.

Egy másik barátnőm meg túrázni vitt el és úgy élveztem, hogy előtte soha nem csináltam.

2022. febr. 4. 15:15
 44/96 A kérdező kommentje:

42

“Hát bocs, de nem is vonzódnék olyanhoz, akivel ennyire eltérő az iskolázottságunk. Törődj már bele, hogy nem mindenki fog gyári munkásokkal, hasonlókkal járni.“

Igen erről írtam sajnos a kérdésben, hogy a legtöbb nő az eszével választ és nem a szívével és igazából csak a felszínes dolgok érdeklik őket nem az illető személyisége vagy érzelmi világa.

2022. febr. 4. 15:17
 45/96 anonim ***** válasza:
91%

De azért az ismerkedéskor látszik, hogy a másik mennyire nyitott. Aki alapvetően nyitott, az már rögtön azzal fog kezdeni, hogy "hmmm, geocaching-elsz szabadidődben? én eddig nem próbáltam, de elmehetnénk együtt / elmesélhetnéd, hogy is zajlik". Vs.

"mi a f...ért kérdezget a hobbimról ez a kényes liba?"-gondolkodás meg "ehhhhh..." meg bármi más olyan reakció, amiből egyértelmű, hogy nem is akarja jobban megismerni, gagyinak tartja, nem akar otthonról kimozdulni pl.

2022. febr. 4. 15:20
 46/96 A kérdező kommentje:

45

Persze, rugalmas személyiségű embert kell keresni. Én nem szeretem ha valaki csak egy vagy néhány dolognak szenteli az egész életét, mert én sem olyan vagyok. Szeretek kipróbálni új dogokat, igazából megtapasztalni az életet.

2022. febr. 4. 15:26
 47/96 anonim ***** válasza:
94%
Ma az a baj, hogy ésszel választunk, tegnap ösztönlények voltunk. Micsoda fejlődés.
2022. febr. 4. 15:35
 48/96 anonim ***** válasza:
92%

Semmi garancia nincs rá, hogy megváltozna vagy el kezdene érdeklődni bármi iránt. Így pedig miért ne választanék olyat, akiben eleve megvan ezek szeretete és gyakori űzése? Most komolyan ez a bajod? Hogy érdeklődés alapján is választunk párt? :D

2022. febr. 4. 15:45
 49/96 anonim ***** válasza:
22%

Amugy elmondom mi a lenyeg: hiaba ervelsz azzal, hogy a melo az melo es attol fuggetlen az az ido amit a paroddal eltoltesz. Mert marhara nem az. Epitoiparban, vendeglatasban az esetek jo reszeben sutyerakok vesznek korul. Most ilyenkor 2 eset van: vagy te is sutyerak vagy alapbol, es neked jo ez a kozeg. Ez esetben alapbol nem jossz be sok nonek, persze mas noknek meg igen. Masik eset h nem voltal sutyerak alapbol, de ott hozzaigazodsz a szinthez. Es maris ott tartunk, mint elso esetben. Ellenben ha ertelmes emberek vesznek korul, te is fejlodsz szellemileg.

Megjegyzes, mielott szetszednetek: nem mindenki sutyerak aki epitoben, vendeglatoban dolgozik, de nagyobb aranyban kepviseltetnek ott ezen lenyek. Sokaknak persze ez atmeneti allapot, aztan tovabblepnek, masok meg benn ragadnak.

2022. febr. 4. 15:46
 50/96 anonim ***** válasza:
94%

"Semmi garancia nincs rá, hogy megváltozna vagy el kezdene érdeklődni bármi iránt"

Egy-kétszer elmegy, míg a dúl a szerelem, aztán jön a "nincs kedvem", "nem érdekel". Én nem vagyok senki nevelőanyja és átformálni sem akarok senkit.

2022. febr. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!