Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi nő akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nő akit nem az érdekel, hogy ki vagy és milyen vagy hanem, hogy milyen munkát végzel, milyen izgi dolgokat csinálsz szabadidődben stb?

Figyelt kérdés

Online ismerkedésnél szinte az összes csak erre hajt a külső mellett.

Annyira kiábrándító. Mint valami legyek akik ellepik a szhart.

2022. febr. 3. 23:21
 31/96 anonim ***** válasza:
67%

"Néhány embernek talán megadatik, és az a gond, hogy ti pont az ilyenekre akartok lecsapni, a kivételre."

Én is ilyen vagyok. A szabadidőm terhére is fordítok időt a szakmai fejlődésemre, egyszerűen mert érdekel, és szerencsére sokan vannak olyanok, akik szintén így gondolkodnak. És bocs, de majd közülük választok.

2022. febr. 4. 14:32
 32/96 A kérdező kommentje:

31

Egyszerűen nem értem mi köze az otthon együtt eltöltött időnek ahhoz, hogy egyik és másik mivel foglalkozik munkahelyén. Most munkáról fogtok tárgyalni egész este? Ez sehogyan sem lehet megindokolni szerintem. Az, hogy mennyire ambiciózus az meg nem munkafüggő, egy favágó és raktáros vagy gyári munkás is lehet a saját munkájában ambiciózus és boldog.

2022. febr. 4. 14:52
 33/96 anonim ***** válasza:
91%

32: de pl. vannak olyan munkák, amik kb. erkölcsileg összeegyeztethetetlenek azzal, amit képviselek. Pl. zepteressel nem jönnék össze, mert én hányok attól, hogy megvezethető kisnyugdíjasokon nyerészkednek. Olyannal sem, aki chippendale táncos.

Vagy épp... azért én korban hozzám illő, intelligens budapesti embert keresek - az meg nem az lesz, aki annyira vitte, hogy fizikai közmunkát végez.

2022. febr. 4. 14:55
 34/96 anonim ***** válasza:

A munka mellett a szabadidőt említetted. Azt hadd számítson már, hogy mivel foglalkozol szabadidődben, mennyire tudunk osztozni a másik érdeklődéseiben és kedvelt időtöltéseivel.

2022. febr. 4. 14:58
 35/96 A kérdező kommentje:

33

“ az meg nem az lesz, aki annyira vitte, hogy fizikai közmunkát végez.“

Pont erről beszélek, itt az ego is közre játszik, meg a mit szólnak a barátok ha leállok vele stb.

Egyébként az intelligenciának semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen munkát végzel. Attól még lehet értelmes ember amiért tegyük fel vagyonőr.

Amiről te beszélsz az a törtető. Tehát legyen törtető mert te magad is az vagy? A magasabb státuszért?

2022. febr. 4. 14:59
 36/96 anonim ***** válasza:
91%
Ja igen, az a másik, amit 34. mond (33. vagyok). Én aktív, kulturálódni-művelődni szerető egyén vagyok. Egy olyan ember mellett megb.na az unalom, aki a szabadidejében csak a tévét bámulja meg wowozik meg olvas (és nem, nem az olvasással van bajom, én is szeretek olvasni, de aktívan is szeretem eltölteni a szabadidőmet... azzal a típussal van bajom, aki annyira otthonülős, hogy meghal, ha kimegy a napra, és egy kirándulásra vagy színházba lasszóval kell elrángatni). De ugyanígy, valószínűleg azzal sem lennénk jó páros, aki a szabadidejét csak extrém sportolással tölti, mert ahhoz meg túl "nyuszi" vagyok, és így sem tudnánk minőségi időt együtt tölteni.
2022. febr. 4. 15:02
 37/96 A kérdező kommentje:

34

“A munka mellett a szabadidőt említetted. Azt hadd számítson már, hogy mivel foglalkozol szabadidődben, mennyire tudunk osztozni a másik érdeklődéseiben és kedvelt időtöltéseivel.“

Ez megint túl van lihegve.

Szerintem nincs két ember aki ne találnak olyan tevékenységet amit kölcsönösen élvez.

Egyik exemmel (végtelenül érett és antimaterialista gondolkodása volt) eljártunk étterembe, moziba, sétálni, vásárolni együtt. Azon kívül tengerpartra nyaralni vagy várost nézni. Eljártunk még korizni, biciklizni stb. Otthon filmeztünk is. Soha nem voltak gondjaink abból, hogy nem teljesen ugyanaz volt a hobbink (neki a gitár, túra, nekem a számítógépes játék és meccsre járás)

Nem tudom mit kell ezen a hobbi dolgon úgy túllihegni.

2022. febr. 4. 15:05
 38/96 anonim ***** válasza:
93%

35: nem, nem az egó. Hanem a realitás. Én tudom, hogy milyen személyiség vagyok - nem tapicskolok a langyos kakiban, fejlesztem magam. Aki 30-45 év között (32 éves vagyok) arra viszi Bp-n, hogy alkalmi segédmunkás vagy közmunkás Bp-n, azzal vagy intelligencia szintjén nem vagyok kompatibilisek, vagy hozzáállás terén, vagy mindkettő. Azt meg lesz...m, hogy "de hát kedves" meg "szánd már meg, tetszel neki".

A vagyonőr, gyári munkás azért nem egy szinten van a fizikai közmunkással. Előbbiekkel simán leállok - van stabil munkájuk, nem az állam kegyelmétől függenek... amennyiben személyiségre passzolunk.

2022. febr. 4. 15:06
 39/96 anonim ***** válasza:
43%
Hiába kardoskodik mindenki, hogy minek kell kitalálni mindenre új szót, az agyunk ezt szereti. Engem pl. nem érdekel, valaki milyen embet, ha pl rendőr. Felőlem kezdheti azzal is, hogy kiskacsákat ment ki az olajból, ha rendőr, akkor erkölcsileg kifogásolom, ha orvos, akkor az együtt töltött idő miatt, stb.
2022. febr. 4. 15:08
 40/96 A kérdező kommentje:

38

“A vagyonőr, gyári munkás azért nem egy szinten van a fizikai közmunkással. Előbbiekkel simán leállok - van stabil munkájuk, nem az állam kegyelmétől függenek... amennyiben személyiségre passzolunk.“

Jó tudni. Ott a pont :*

2022. febr. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!