Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz hozzá hogyha elég jóképű vagy akkor a nőket az se zavarja hogy bűnöző vagy?
Íme a példa : [link]
Eközben te, normális srácként, normális élettel, munkával, otthon recsizel, mert nem születtél elég szépnek.
Király ez az élet mi?
32#
Napi párszort akartál írni nem?
"Az atlag bér inkább netto 3-400 - gyerekhez ez éppenhogy elég!
Egy gyerek kezdő ktg.e úgy 1M forint körül van. (Ebben benne van a magánkórházi szüles is és/vsgy hálapénz) "
Nincs annyi az átlagbér se, 300 alatt van nettóban. MIért kéne amúgy magánkórházban szülni?
31,32 ugyanezekre gondoltam.
Borsodban, ahol hány éhező nő lehet SEM találsz nőt... Mennyi esélyed lenne Pesten? Semennyi..
34
Értem, hogy te olyan pasi vagy, aki leszarja, de nem te viszed vásárra a bőrödet! Állami korhazban, jó esellyel kb belahalsz, de ha nem, akkor minimum valamilyen fertőzessel mesz haza! Ismét mondom, értem, hogy te leszarod a párod, de a normális férfiak ezt örömmel kifizetik a feleségüknek, es meg sen fordul a fejükben, hogy a társuk allmiban szüljön
@34
A hozzád hasonló, iskolázatlan, piacképes szakmával/diplomával nem rendelkező lúzereknél, valóban a 300 az atlagbér. Te viszont, ahogy írták is feljebb, bőven felsőpolcos nőt akarsz! Miért állna le egy ilyen értekes nő egy ilyennel mint te vagy?
Kiságy, babakocsi, hordozó, ruha, pelenka, üvegek, ha kell akkor a tápszer stb.. már nem kis tétel.
Magánultrahang, igaz hogy nem muszáj, de emléknek nagyon szép.
Magándoki erősen javasolt. Ott figyelnek Rád jobb esetben.
Ha lesz még gyerekem csakis kizárólag magánkórházba fogok szülni, mert elég nagy bakit követtek el nálam, és majdnem a baba élete lett a következménye.
Nem kis anyagi ráfordítások ezek.
“10: az egy régebbi fotó, csak trollkodásból linkeltem pár napja. 1,5 éve készült, még albérletben voltam.“
Igen, most sokkal jobb, hogy anyádéknál laksz.
Amúgy nem azért, de szerinted normális nő leállna veled családot alapítani úgy, hogy a 16 éveseknél is próbálkozol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!