Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként egyedül fogok menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként egyedül fogok menni discoba, tudnátok mondani tippeket tanácsokat?

Figyelt kérdés

Ismerkedésre és persze arra hogy ne legyen bajom, épségben haza jussak

Ps.:Nem fogok inni.

Köszi

2022. febr. 2. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem gáz egyedül táncolni. A táncra felkérés manapság nemtudom, hogy működik, de biztos lesznek, akik kiszúrják, hogy egyedül vagy és rád hajtanak. A baj az, hogy a féreg tipusú pasik a bátrabbak és kitartóbbak.

Miért akarsz mindenképp egyedül menni?

Én is azt javaslom, hogy taxival menj haza.

2022. febr. 2. 21:34
 22/25 A kérdező kommentje:
Nincs senki akivel el tudnék menni
2022. febr. 2. 21:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nagyon szívesen elkísérnélek, de sajnos külföldről írok.
2022. febr. 2. 22:01
 24/25 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy neked hasonló cipőben lévő lányokat kéne keresned és közösen menni. De itt is jobb az óvatosság. Nem ajánlatos úgy barátnőt keresned, hogy bulizás céljából.

Egyszerűen csak, hogy barátnőket keresel, akivel lehet közös csajos programokat is csinálni. Aztán, ha megbízhatónak bizonyul, akkor lehet vele menni bulizni, pasizni is.

2022. febr. 2. 22:07
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne higgy már el ilyen hülyeségeket.. A normális helyeken max annyi bajod lesz, hogy nem értik meg, hogy nem szimpatikusak neked, esetleg lekurváznak, mert nem akarsz velük ismerkedni.

Az instantban például alig van fogdosós is.. A morrisonsokra jellemző a nyúlkálás, és az erőszakosabb emberek, de attól is függ, hogy nézel ki. Ismerősök, akik kevésbé "csinosak"(duci, vagy túl magas), ők soha nem tapasztaltak ilyet akkor sem, ha rajtuk volt kihívóbb ruha.

Minél inkább technosabb a hely, annál több az erőszakos ember. Én simán jártam éjszakaival, kevesebben próbálkoztak be(dörgölőzés, fogdosás), mint szórakozóhelyen.

2022. febr. 3. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!