Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként egyedül fogok menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként egyedül fogok menni discoba, tudnátok mondani tippeket tanácsokat?

Figyelt kérdés

Ismerkedésre és persze arra hogy ne legyen bajom, épségben haza jussak

Ps.:Nem fogok inni.

Köszi

2022. febr. 2. 19:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Milyen szöveggel lehetne egy női társasághoz csapódni?
2022. febr. 2. 20:34
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Gondolni kell a szervdonorokra is, lehet, épp valaki egy májra vár.

Meg virágzik a szervkereskedelem.

Van fogalmad róla, mennyit érsz?

2022. febr. 2. 20:35
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
12es, annyit nem ér egy szerv. Macerás kiszedni. Meg honnan tudni, nincs-e valami betegsége. Egy szervlopást/gyilkosságot emiatt bevállani nem éri meg. Egyszerűbb balesetnek letudva elrabolni és eladni. 6-7 ezer dollárt simán kapnak egy fiatal fehér nőért, pláne délebbre, és akkor még hulla sincs ami bizonyíték lenne.
2022. febr. 2. 20:37
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
Engem megakart ujjazni egy pasi a 7es buszon olyan este 11 felé.Szerencsere tél volt, vastag farmernadrag és terdig ero kabat volt rajtam. Basszus meg igy is ereztem. Ha vekony cuccba vagyok, tuti a méhemig felnyúl. Amúgy nekem az a taktikám hogy vagy az utolsó esti buszt kapom el vagy mindig maradok zarasig ami hajnali 5-6 fele van, mert akkor mar sokan jarnak munkaba a buszokon. Kozte bem vagyok utcan. Setalni egyedul este, ejszaka es hajnalba, soha ne tedd, még párral sem, nemhogy egyedül.
2022. febr. 2. 20:42
 15/25 anonim ***** válasza:
53%

- Legyél feketében. (Könnyebb vegyülni.)

- Biztonság esetére legyen nálad bicska/gázspray. (Powerbank esetleg.)

- Mindig legyél közel egy szimpatikus emberhez, aki tudna segíteni, ha baj lenne. (Elsősorban olyan társaságok, ahol vannak lányok is.)

2022. febr. 2. 20:51
 16/25 A kérdező kommentje:

Mit csináljak hogy felkérjen egy férfi táncolni?

Nem gáz egyedül táncolni?

2022. febr. 2. 20:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem elvették az összes kedvemet az itt olvasott válaszok. :(

Kedves kérdező, neked meg kívánok felejthetetlen bulizást, jó értelemben felejthetetlent.

29/F

2022. febr. 2. 21:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Na eddig is féltem diszkóba járni, de ezek a válaszok. Barátnőim járnak, de nem meséltek ilyesmiket.

Én is inkább a haza úttól félnék. Aki teheti menjen taxival haza.

2022. febr. 2. 21:15
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Hol éltek ti?Ukrajna vagy Románia úgy 10-20 évvel ezelőtt?

Vagy mindegyik aki választ írt, kisiskolás.

Nehogy már amit itt írtak, bárki is komolyan vegye.

2022. febr. 2. 21:26
 20/25 anonim ***** válasza:
86%

19:

Én dolgozni többet járok Pesten, mint éjszaka bulizni, de van, hogy még napközben is ijesztőek az emberek ott és nem árt az elővigyázatosság. A villamoson is van olyan majom, aki munkába menet random neked dörgöli magát. Meglepődsz ezen?

2022. febr. 2. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!