Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők. Mi ti szemèlyes, TOP3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Mi ti szemèlyes, TOP3 elvárásotok egy fèrfival szemben?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 21:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%

Ápolt megjelenés sportos testalkattal

Stabil anyagi háttér

Magas érzelmi intelligencia

2022. febr. 1. 22:05
 12/28 anonim ***** válasza:
11%

Erdekes, hogy kb. mind belso tulajdonsagokkal jottok, pedig az az alap, hogy legyen vonzo szamotokra, enelkul komolyan sem veszitek a ferfit, szoval ennek valahol megis csak elobb kene szerepelnie mint joindulat, erkolcs es tarsainal, nem? Szerintem ezt nyugodtan beszurhatnank az elso helyre es a bullshit meteren eltolhatnank a maradek felsorolasokat 1 pozicioval.

(Ha nem esik le, segitek: Csak a mellebeszelest tartom hulyesegnek. Nincs semmi gond azzal ha ki meritek mondani, hogy nezzen ki jol a masik, nem lesztek ettol maglyan elegetve, 21. szazadot irjuk.)

2022. febr. 1. 22:08
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
12-es, alap, hogy olyannal jön mindenki össze, aki tetszik neki. Ez annyira alap, hogy a listán sincs. Ahogy én pl a heterot is hülyeségnek tartom megemlíteni, mert alap.
2022. febr. 1. 22:13
 14/28 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
68%

13-as jol mondja.

Az, hogy nekem kulsore tetszik, az pont annyira alap es evidens, mint hogy mondjuk hetero, vagy hogy elo ember, vagy nem tudom....

Total folos volt ez ide 12-es.

2022. febr. 1. 22:35
 15/28 anonim ***** válasza:
41%

szabad szellemű

sötét humorú

gondoskodó

2022. febr. 1. 22:40
 16/28 anonim ***** válasza:
69%

Férfi tapasztalat

1. ápolt és igényes külső (igénytelen pasival szóba nem állnak)

2. Megfelelő kommunikáció és intelligencia(az első beszélgetések alkalmával mindig szóba kerül, hogy volt-e színházba és olvasott könyvet)

3 Stabil, kiszámítható életvitel. Értem ezalatt hogy nem az anyjával lakik, el tudja tartani magát, van rendes munkája és végzettsége és a lényeg hogy legyenek tervei, céljai.

Ez így sorrendben igaz. Sajnos genetikusan beörököltem a kopaszságot, pedig iszonyatosan szőrös típus vagyok, a kopasz fej már egy csomó nőnél kizáró ok. 10ből 3 nő fogadja el úgy, hogy nem húzza a száját, de szerencsére tényleg van akinek tetszik, főleg ha kellő fizikum is társul mellé. Az ápolatlan fogsor vagy kezek szintén kizáró ok sok nőnél, mondom ezt úgy hogy autószerelőként dolgoztam. Ebben is van olyan aki szerint férfias egy meggyötört kéz, de nem az a jellemző. A fogazat 10ből 9 nőnek az első helyen van, bár ezt senki nem írta.

Ha a külső mustrán átmegy a férfi csak utána jönnek a tanult tulajdonságok, mint empátia, humor vagy intelligencia.

2022. febr. 1. 22:41
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

#13: Amig valaki a sajat lehetosegeihez merten kompromisszum kepes az elvarasaival kapcsolatban ha kulsore megfelel neki a masik, de a listajan szereplo tulajdonsagok alapjan forditott esetben mar nem kompromisszumkesz, addig szerintem igen is erdemes lenne megemliteni az elso helyen.

A kerdezo a legfontosabbakat kerdezi, ha pl. a masik kulseje miatt elnezed neki, hogy elter az ertekrendetek (ha neked eppen ez lenne a listad elejen), mert lehetoseged szerint nincsen eppen jobb, de egy egyezo ertekrendunel nem nezed el, hogy nem jon be neked, akkor rohadtul nem az ertekrend szerepel az elso helyen. Felsorolhattok itt ilyen listakat, de lehetosegeitekhez merten ugy sem ezek alapjan a tulajdonsagok alapjan fogtok valasztani, ez csak mellebeszelesnek tunik.

Legfeljebb egy utopisztikus vilagban lenne igaz az, hogy mindenki olyannal jon ossze, aki tetszik is neki es a listajan szereplo felteteleknek is nagyjabol megfelel a masik. Valosagban viszont rengeteg ember kenytelen kompromisszumot kotni.

2022. febr. 1. 22:44
 18/28 anonim ***** válasza:
25%
De ilyen nincs. Mindenki azzal jön össze, akihez vonzódik, hogy ez a legmenőbb pasi, vagy aki épphogy hozza a szintet, az mindegy. Ilyen nincs, hogy aki jobban néz ki, annak kevesebb belső kell, aki meg belsőre jobb, azzal majd használunk síkosítót.
2022. febr. 1. 23:09
 19/28 anonim ***** válasza:
21%

Porsche Taycan

Rolex

Miele

2022. febr. 1. 23:40
 20/28 anonim ***** válasza:
31%

Becsületes

Egészséges, hosszú haj

Okos, művelt, magyar anyanyelvű

2022. febr. 2. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!