Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi helyek Budapesten?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi helyek Budapesten?

Figyelt kérdés
Mondanátok helyeket Budapesten ami mondjuk este szép, hangulatos hely?

2022. febr. 1. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Keleti aluljáró?
2022. febr. 1. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De miért? Én feltettem egy kérdést, miért kell rá egy ilyen választ adni? Csak szerettem volna, ha valaki tud esetleg tapasztalatból mondani egy kellemes helyet ahol lehet nyugodtan beszélgetni. Ha csak ilyeneket tudsz írni miért írsz?
2022. febr. 1. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Noir Chocobar.

Nem tudom nyitva van e mostanág vagy megvan-e még, 2 éve nem jártam Budapesten. Mi anno nagyon szerettük. Relatív csendes, hangulatos és nagyon finomak a forró csokik és a csoki fondü.

2022. febr. 1. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. febr. 1. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy Gellért-hegy, Margitsziget, Parlament környéke pont ilyen hangulatos hely.
2022. febr. 1. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!