Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan Internetes társkereső ahol rondább fejjel is lehet csajozni?
Tinderen senki nem lájkol kb. Randivonal dettó. Lovedothu dettó.
F/31
Srácok, ezt már párszor leírtam, 42 éves nagyon ronda szűz faszi vagyok, de még nekem is lehetett volna ronda nőm pár. Az tény, hogy szép nője annak lesz, aki maga is jól néz ki. Nincs olyan nő (vagy faszi), aki olyan hülye lenne, hogy a saját szintjénél lejjebb adja... Mégis miért tenné???
A kérdés az, hogy ti hajlandóak vagytok-e a saját szintetekkel megelégedni vagy sem. Ha igen, ki merem jelenteni, hogy arról a szintről találtok tetszőleges számú nőt.
# 12 úgy vagyok vele, hogy külsőre még lehet alacsonyabb szinten is nálam, viszont intelligenciára magasabb szintűt keresek
ez mennyire hozható?
#11.)
✅ Vannak olyan emberek, akiknek még a népszerű oldalakon sem találtak párjukra.
✅ Így rákényszerültek arra, hogy több (kevésbé ismert/népszerű) oldalakon is regisztráljanak.
✅ Akiknek már minden reményük elveszett...
✅ Szóval az ilyen noname oldalakon már tényleg csak a reményüket elvesztett emberek, fognak utolsó esélyként kapaszkodni/regisztrálni ezeken az oldalakon :)
#16 Óriási pacsi! 😄
Máris jó kedvű a napom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!