Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez kapcsolat? Egyáltalán hányadán állunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Július végén megismertem a mellékállásom alatt (Hostess) egy srácot, akibe konkrétan első látásra beleszerettem. Én tudtam a nevét, és ezért bejelöltem, ő utána egyből írt, és elkezdtünk találkozni. Már akkor is ez volt, hogy nem írt sokat, mert hogy ő utál a whatsappon irkálni. Tudni kell róla, hogy egy elfoglalt munkája van (cégnél dolgozik), és emellett ingatlanokkal is, szóval kb állandóan ezen jár az esze. Meg egyébként is, igazából nem szokott annyira fent lenni, inkább olvas, ilyenek... egy elég introvertált típus. Emiatt már akkor is állandóan aggódtam, hogy egyáltalán tetszek-e neki? De valahogy továbbra is találkoztunk, mindig, kb hetente (munkám miatt nem mindig vagyok abban a városban, ahol lakok). Bár az első randin lefeküdtünk - és azóta az összes randin szinte-, mégis mindig normális programjaink is voltak, moziba mentünk, vacsorázni (ami mind az ő ötlete volt) és én is többször főztem neki. Idővel már egyre többször jelentkezett magától (minimálisan, de nála sajnos ez nagy szó), vagy fölhívott, amikor persze én az egekben voltam, ugyanis teljesen szerelmes vagyok belé.....

és most volt a születésnapom, kedden. Vasárnap nálam volt, mert főztem neki, tök jól elvoltunk, és aztán pedig írt, hogy jaj, holnapután, a nagy nap, tartsam az estét szabadon... ezt megtettem, és vele töltöttem a szülinapomat. Ő ezen az este ételt rendelt, tortával meglepett, énekelt, és egy ajándékot is adott (egy török szakácskönyvet, mert ő németországi török). Ami viszont baromira zavar, hogy miután elmentem, egy napig nem jelentkezett, miután én már nem bírtam, és felhívtam.... megmondtam neki, hogy rosszul esik, hogy nem ír. Erre azt mondta, hogy hát de tegnap találkoztunk, de megígéri, hogy fog írni, még azon a napon. Erre írt valóban, ezt:

"szia, itt a megígért üzenetem :D most fejeztem be a munkát, most itt van anyukám. veled mi a helyzet?" erre válaszoltam: hogy semmi különös, tanulok, voltam futni és bevásárolni, jó szórakozást anyukáddal. erre pedig a válasz: "jól hangzik, köszi".

szóval már megint ennyi volt a chat, és baromira zavar! :(

kb 12-ször találkoztunk eddig. Németországban élünk, én 25 ő pedig 30 éves.

Igazából tök jól elvagyunk, csak ez az ami bánt, hogy ALIG ÍR ! :( és amit meg kell említenem, hogy sajnos féltékeny típus vagyok. de ilyenkor általában megnyugtat és kinevet. már arról is beszéltünk, hogy nem találkozunk mással...stb.

de kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről az egészről?

2022. jan. 28. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az. Két felnőtt ember miért nem tud beszélgetni? Olyan egyszerű lenne, hogy megkérdezd, hogy mit akar tőled, már a szexen kívül!

Két hetente egy mozi, közös étkezés, az nem jelent semmit, lehet, hogy felesége, 2 gyereke van...

2022. jan. 28. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes vagy. Ez neki is lejön..
2022. jan. 28. 20:33
 3/9 A kérdező kommentje:

öt milliószor voltam nála, nincsen se felesége, se gyereke. a testvérét és anyját is tudom hogy hogy hívják. az utcán fogja a kezem, átkarolva megyünk.

és nem két hetente, hanem hetente, van hogy hetente többször. én rengeteget vagyok külföldön, emiatt.

2022. jan. 28. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nőj fel, nem hiszem el, hogy felnőtt nő képes az idióta chaten pörögni. Beszéljetek ritkábban, de tartalmasan és normálisabb kommunikációs csatornán, telefonon, videón, bárhogy csak ne a nyomi chaten és probléma megoldva.
2022. jan. 28. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez hogy jön össze?

"Július végén megismertem", "kb 12-ször találkoztunk eddig."

3-as "öt milliószor voltam nála"

Nekünk hazudsz, vagy magadnak?

2022. jan. 28. 21:26
 6/9 A kérdező kommentje:

miért hazudnék nektek? :) komolyan mondom, hogy inkább be is fejezem az itteni társalgást, mert semmi értelme. lehet hogy volt vagy 15 is.

ha ennyire érdekelnek a részletek:

Julius végén ismertem meg, ő egyből írt, hogy randit akar, én viszont nem tudtam egyből, két hét múlva találkoztunk csak. aztán megint úton voltam, megint egy kis időbe telt, hogy tudjak vele találkozni.... kb október óta volt az, hogy rendszeresen találkoztunk.

értelemszerűen az "öt milliószort" költői módon értettem, a lényeg, hogy sokszor voltam nála, tudom, hogy egyedül él.

2022. jan. 28. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nehéz ezt a férfit komolyan venni, de te sem vagy egyszerű eset.
2022. jan. 28. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ötmilliószor voltam annál az embernél, aki közben másnak írt szerelmes leveleket. Másnak könyörgött, máshoz akarta visszakuncsorogni magát, miközben engem áltatott, volt, hogy több napig nála aludtam. Ehhez mit szólsz? Tudod, mennyire aljas szemetek az emberek?

Amúgy ne haragudj meg, csak jót akarok neked, de ne légy naiv! Ez nem komoly kapcsolat.

2022. jan. 29. 12:31
 9/9 A kérdező kommentje:
mai napig együtt vagyunk
2023. febr. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!