Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem a GLS-es futár, hogyan kezdeményezhetnék?
többször jön ugyanaz? Ezt hogy csinálod? Nekem naponta jön csomag, de kétszer ugyanaz még nem hozta. Na mindegy
egyszerŰ: egy papírra ráírod a telefonszámod és kezébe nyomod, hogy hívjon, ha szeretne egy finom kávét
2-es válaszoló:
Már 2022-t írunk, nem 2021-et!
Nálunk is állandó futár van, mondjuk mi cég vagyunk sok csomaggal. De dolgoztam konkurenciánál, ott pl adott emberre adott futárkör volt osztva, szóval tényleg szinte mindig ugyanaz a valaki ment egy-egy helyszínre (max akkor nem, ha szabin vagy beteg volt). Lehet, a GLS-nél is van ilyen.
Lényeg a lényeg, ha legközelebb jön, nyugodtan megkérdezheted legalább a nevét, mondva, hogy sokat jár hozzátok, kíváncsi vagy rá. Hátha veszi a lapot. Ha nem, akkor vagy nem érdekled sajnos vagy nem esik le neki. Szerintem ma már semmi ciki nincs abban sem, ha ilyenkor megkérdezed, meginna-e veled egy kávét valamikor. Manapság a nők is kezdeményeznek simán.
Viszont egy dolgot fontosnak tartok még megemlíteni. Ha nem akar közeledni hozzád, annak az is lehet az oka, hogy a főnökei ezt nem néznék jó szemmel. Sőt, ahol én voltam, ott egyenesen tilos volt ügyféllel ismerkedni. Nyilván voltak, akik megtették ennek ellenére meg nem minden vezetőt érdekelt, de csak szólok, hogy ilyen helyzet is előfordulhat sajnos.
"Sőt, ahol én voltam, ott egyenesen tilos volt ügyféllel ismerkedni."
Kinek mi köze, hogy ki kivel ismerkedik. Ennyi erővel ne ismerkedjen a futár senkivel, mert bárki, akivel ismerkedik, az bármikor rendelhet csomagot... Meg különben is honnan fogja tudni a főnök, hogy ő ismerkedik egy Jolánkával, akinek egyszer vagy többször vitt csomagot?
Használd az alpha (fe)male csábítási módozatot:
- Sexy futár, minden vágyam,
Hogy veled legyen tele ágyam!
Amikor hív, nem szokott bemutatkozni?
Egyébként nekem már kedveskedett GLS futár, csak akkor pont volt párom, azóta pedig sosem ő jött. Te is mosolyogj, legyél kedves, esetleg kérdezhetsz, tudod, van ez a "small talk". Általában leesik nekik, hogy nem véletlenül beszélgetsz egy ellenkező neművel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!