Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le a lányt?
Nem kell túlparázni. Tekints rá úgy, mintha egy haver lenne, nem kell előre betanulni komplett monológokat, ne készíts haditervet...
Légy laza, add önmagad (ne hazudozz - mert a végén lebuksz). Indíthatsz pár kérdéssel, milyen órája lesz, ki tartja, szereti-e, milyen filmet szeret, de ne legyen interjú jellege, ha jól csinálod Ő is kérdez rólad, ha nem (nem biztos, h nem érdekled, lehet h csak beijjedt), akkor mesélj te magadról. Amikor már kezdene kínos lenni (nagy hallgatások), köszönj el, "siess el valahová". De mindenképp kérd el a telszámát, mielőtt lelépsz, hogy majd egy forrócsoki/kávé/kóla mellett tudjátok folytatni a beszélgetést.
elozo.
szerintem a "milyen órája lesz, ki tartja, szereti-e, milyen filmet szeret" kerdesek, nem megfeleloek, mert ezekre 1-1 szo a valasz. >angol, bela, igen, horror. Vagy tevednek?
Olyat tegyel fel kerdezo, amire a valasz nem egy szo(nyilt kerdesek). pl. hogy: mit gondol errol a tanarrol. mi a kedvenc tantargya es miert. milyen szakra jar es miert azt valasztotta.
Ha jo a beszelokeje, akkor sokat fog szovegelni. Ha nem akkor mindig kerdezgess vissza. Ha ilyennel inditasz, egyatalan nem fog hulyenek nezni.
En pl voltam mar ugy, hogy nem ismertem a lanyt, aztan elkezdtem es mind2nknek vannak kecskei. Es a kecskekrol beszelgettunk tobb orat...latszolag nem unta:D
valahogy így talán...:) : szia :), bemutatkozol...:), ha új a csaj... akkor kérdezd meg hogy honnan jött, a megszólítás már megvolt a többi rajtad áll...:)(jó ez így hülyeségnek hangzik csak hát a szituációtól függ.. szó szerint nem tudja senki elmondani neked hogy szólítsd meg a csajt..:), neked kell kitalálni..(Y) ) talán még a nyáról is besz. hogy pl. hogy telet.. ilyesmik... ilyen átlagos kérdések...(hol járt.. stb.:)) csak tudsz egy párat...:), leegyél kreatív...:), pl. kérsz tőle zsepit és akkor utána meg kérdezed hogy te új vagy... azt a többi meg megy magától..:)
remélem tudtam segíteni.. és érhető amit leírtam... mert be kell vallanom... ennyiből én sem tom hogy szólítsam meg de ink. meg szólítom mit hogy várjak.. a semmire...:S :), na sok sikert.... azt hajrá..:)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!