Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a normális fiúk vannak elutasítva?
Annyi ilyenről tudok. A gyökerekkel meg egyből összejönnek.
Engem is sok lány elutasított egy menő alfáért. Aztán mikor szakítottak vissza kuncsorgott volna. Szóval annyira rossz meg sem vagyok.
Senkit, egy nőt sem érdekel a sírás, picsogás, a megható duma első alkalmakkor.
Ha nem tetszel valakinek akkor buktad, lehetsz te akármilyen megértő és kedves cuki, a kutyát sem érdekli.
Nem a normálisak vannak elutasítva, hanem a bénák, akik mindenféle vonzalom kiváltására képtelenek. Az más kérdés, hogy a nagy részük még nagyobb s.eggfej, mint a "menő alfák", sőt, köztetek van a legtöbb bántalmazó, zsaroló alkat. Ezt tapasztalatból is tudom.
Normális pasival vagyok lassan 9 éve, aki ráadásul helyes is mellé, egyetlen múltbeli visszautasítást sem bánok egy percig sem.
Külső, külső, külső!! A leges legfontosabb. Nem a belsőjét látjuk senkinek sem, hanem a külsejét.
Ha tetszel a nőnek 80%-ban nyert ügyed van.
Te nem nézel ki jól, szívás!
Miért mindig a normális NŐK vannak elutasítva?
Annyi ilyenről tudok. A R*BANCOKKAL meg egyből összejönnek.
Engem is sok FÉRFI elutasított egy VÉKONY INSTAR*BANCERT. Aztán mikor szakítottak vissza kuncsorgott volna. Szóval annyira rossz meg sem vagyok.
Nem így van. Sok peldát tudnék hozni, meselgetni, de nem fogok. Felesleges.
Ha egy férfi akar valamit, fejezze ki. Ennyi. Ha normális, rendes, lesz párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!