Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti bele tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti bele tudtok szeretni olyanba, akit hamar megkaptok?

Figyelt kérdés
Tehát pl. megismersz valakit és az első randin már szexeltek. Komoly kapcsolatot el tudsz vele képzelni vagy szeretitek, ha lehet udvarolni egy nőnek egy ideig és csak utána szexelni?
2022. jan. 20. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ez enm ezen múlik. Sőt, nekem ne játssza a csaj a szűzDurvát, hogy ő csak a 234. randi után, a nászéjszakán teszi szét a lábát.
2022. jan. 20. 17:57
 2/11 Ingeles ***** válasza:
93%
Nálam nem attól függ mikor kapom meg, hanem attól, milyen az élmény. Ha elvarázsol a jelenléte, az intim együttlét, akkor mindegy mikor történik.
2022. jan. 20. 17:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Részben ez is egy "attól függ" kérdés... :,D (Embere válogatja.)

Bár én még nem hallottam olyanról, aki azért panaszkodott volna, mert túl gyors lenne a "tempó" az ismerkedéstől az ágyig. (Ez olyan filmes klisé lenne egy mostani felgyorsult világban.) De ki tudja?!...

2022. jan. 20. 18:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Én már hallottam sokszor férfiaktól, hogy szeretnek vagyakozni, udvarolni egy nőnek, csak ezert kérdezem
2022. jan. 20. 18:05
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ilyen volt a leghosszabb kapcsolatom. Az első randi előtt azért beszélgettünk online eleget 😉
2022. jan. 20. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

"4/5 A kérdező kommentje:

Én már hallottam sokszor férfiaktól, hogy szeretnek vagyakozni, udvarolni egy nőnek, csak ezert kérdezem"

Ez igaz, de ez olyan, mint amikor rendelsz a neten, várod a terméket, amire hónapokig gyűjtöttél, és 2 hét alatt jött meg, majd...lehet, hogy tökéletes, de lehet, hogy elhányod magad tőle.

Mert: [link]

2022. jan. 20. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem ertem miert hiszik azt a nok, hogy a pasik szeretik, ha huzzak az agyuk. Meg azt, hogy nekik valamifele ajandekkent kene odaadniuk magukat. A szex kolcsonos oromszerzes, nem jutalom a masik embernek. Ha kivanom, akarom, minek huzzamaz idot?

Parommal az elso csoktol szamitva a 2. randin fekudtunk le, azota a ferjem.

2022. jan. 20. 19:09
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

az egy régi és nagyon rossz elképzelés, hogy ha pár nap vagy első randi vagy 1-2 hét után már van szex akkor az a kapcsolat nem sokat ér...és tuti csak arra ment.

ugyanúgy leléphet 2 hónap után is az illető.

Én boldog vagyok ha hamar megtörténik :)

2022. jan. 20. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
Ennyire nem lehetsz ostoba. Nyilván azt szeretjük és értékeljük amiért meg kell dolgozni!
2022. jan. 20. 20:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Miért sértegetsz, frtusztrált vagy? Idióta.
2022. jan. 20. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!