Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti bele tudtok szeretni olyanba, akit hamar megkaptok?
Részben ez is egy "attól függ" kérdés... :,D (Embere válogatja.)
Bár én még nem hallottam olyanról, aki azért panaszkodott volna, mert túl gyors lenne a "tempó" az ismerkedéstől az ágyig. (Ez olyan filmes klisé lenne egy mostani felgyorsult világban.) De ki tudja?!...
"4/5 A kérdező kommentje:
Én már hallottam sokszor férfiaktól, hogy szeretnek vagyakozni, udvarolni egy nőnek, csak ezert kérdezem"
Ez igaz, de ez olyan, mint amikor rendelsz a neten, várod a terméket, amire hónapokig gyűjtöttél, és 2 hét alatt jött meg, majd...lehet, hogy tökéletes, de lehet, hogy elhányod magad tőle.
Mert: [link]
Nem ertem miert hiszik azt a nok, hogy a pasik szeretik, ha huzzak az agyuk. Meg azt, hogy nekik valamifele ajandekkent kene odaadniuk magukat. A szex kolcsonos oromszerzes, nem jutalom a masik embernek. Ha kivanom, akarom, minek huzzamaz idot?
Parommal az elso csoktol szamitva a 2. randin fekudtunk le, azota a ferjem.
az egy régi és nagyon rossz elképzelés, hogy ha pár nap vagy első randi vagy 1-2 hét után már van szex akkor az a kapcsolat nem sokat ér...és tuti csak arra ment.
ugyanúgy leléphet 2 hónap után is az illető.
Én boldog vagyok ha hamar megtörténik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!