Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elkellene mondanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elkellene mondanom, hogy roma vagyok? 22N

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival már randizunk egy ideje.Nem volt téma még egyszer sem ezek a faji megkülönböztetések sem hasonló.Nem látszik rajtam,de roma vagyok és még nem említettem neki ezt.Szerintetek ez egyféle becsapás?

2022. jan. 17. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Mondd el minél hamarabb, mert később lehet hatalmasat fog csalódni benned.

Amúgy ha sokadik randi megvolt, akkor el tudja fogadni.

De lehet mar tudja h roma vagy csak nem meri feltenni a kérdést.

2022. jan. 17. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
1# Nem helyett, Igen. Lol
2022. jan. 17. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Figy, ez olyan dolog ami úgyis kiderül, ez nem egy múltbéli ballépés vagy titkos dolog amiről úgysem szerez tudomást.

Ha normálisan viselkedsz, meg ilyenek, akkor úgysincs jelentősége, ha pedig a "tipikus roma" vagy, akkor már nem hiszem, hogy beszélgetnétek, mert azt a stílust nagyon nehéz elviselni. Ha meg csak ezért lelép, akkor... nem vesztesz ezzel, ez így alakult. Majd találkozol mással. Ha pedig a kulturális közeg amiben élsz húz vissza, akkor először onnan törj ki.

2022. jan. 17. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem becsapás, de ha ez számodra fontos infó, és magától nem jön rá, akkor igen, előbb-utóbb érdemes elmondanod. Nem azért, hogy eldönthesse, hogy veled akar-e így lenni, vagy sem, hanem, hogy ismerjen, ismerje a származásodat.

Gondolom fontos számodra, hogy a leendő párodban ez semmilyen ellenérzést ne váltson ki se veled, sem a családoddal szemben, így igazából mindegy mikor kérdezel rá, vagy hogy kerül szóba, ha becsapásnak érzi, vagy nem felel ez meg neki, akkor nem is hozzád való volt.

2022. jan. 17. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak te vagy kíváncsi erre,hogy hogyan reagál,de ha így van akkor mihamarabb kérdezz rá hogy ez tisztázódjon
2022. jan. 17. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem már tudja. Mégis miből nem lehet ezt tudni? Az is látszik valakin ha bekevert, vagy csak szegről végről az. Kérdés hogy érdekli e? Én le szoktam csekkolni minden partnerem hogy mi fia, nem mintha fontos lenne csak szokott érdekelni.

Szerintem ne fírtasd. Ha eddig nem volt jelentősége nála, akkor nem kell emlegetni.

2022. jan. 17. 18:52
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
manapság könnyebb másra rosszat mondani , bezzeg ha mi káromkodunk vagy kiakadunk az normális,ha viszont egy árnyalattal sötétebb ember teszi ezt akkor már élből gengszter , gyilkos és sorolhatnám..Ahogy tartja a mondás : "Magunkban a gerendát sem, de másban a szálkát is észre vesszük."
2022. jan. 17. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem az, de jobb hogy kiderül, ha a pasi rasszista. Gondolom nem akarsz olyannal lenni, aki csak a származásod miatt utál.

Jobb túlesni ezen, főleg még mielőtt beleszeretsz.

Ha hozzád való, akkor nem fog rajta fennakadni.

2022. jan. 17. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

dicsak hát majd meglássa ha tanálkoztok

nincsen abba semmise ha more vagy

2022. jan. 18. 07:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Az mindegy. Ha nem olyan a személyiséged mint egy cigánynak, akkor roma vagy, az meg semleges, mint bármelyik másik.

Csak a személyiség számít.

2022. jan. 18. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!