Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randivonalon sok a kamuprofil?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randivonalon sok a kamuprofil?

Figyelt kérdés

Aki ismerkedett már onnan.

Látok csomó jól kinéző nőt, persze nem mind az,de lehet csak kamuk?

Még mielőtt szidná bárki az online ismerkedést, volt már barátnőm internetről, csak érdekelne ezzel az oldallal mik a tapasztalatok.

2022. jan. 15. 22:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát, erre én is gondoltam. Fura volt hogy egy igazán dögös nő rám írt. El tudtam olvasni az oldalon, de nem tudtam visszairni, mert a limitet el használtam. Mondanom sem kell, hogy a nő elég érdeklődő volt. Visszairtam neki, persze miután premiumos lettem. Elment rá jelentős pénz, de ha az ember megtalálhatja az igazit, akkor belefér. A nő azóta sem írt vissza. Megnéztem, a képe egyedi, nem valami modelltől lopta. Gondolom vagy mással randizik, vagy valamilyen módon kötődik az oldalhoz. Talán alkalmazottja vagy nem tudom. De jol esett volna, ha legalább ír egy olyasmit, hogy bocsi, már van valakim.

A másik 2-3 napja volt. 15-én rámírt egy nő. Ugyanúgy érdeklődő volt. A szokásos: hosszútávú kapcsolat érdekli, és én is bejövök neki. Az oldal nem ad túl sok lehetőséget a nem fizetosoknek. Azt sem látod, hogy ki tekintette meg a profilod, na meg levelet sem irhatsz. Itt nem kellett sokat fizetni (az előzőhöz képest), de akkor is. A nő e-mailben akart kommunikálni. Nekem jó, mert azért talán gyorsabb és egyszerűbb. Érdekesség, hogy az ismerkedos neve nem egyezett meg azzal amivel e-mailben bemutatkozott. Elég ritka név. Eddig nem írt vissza, 2 napja. Kaptam e-mailt is az oldaltól hogy ellenőrzik a felhasználót, mert gyanús. Egyből arra gondoltam, hogy a f szomat az egészbe, persze hogy ilyen szerencsém van. Még azért várok, hátha nem átverés. De reális vagyok.

Sajnos én is úgy látom, hogy az emberek lesz.rjak a másikat, vissza sem írnak. Hagyjuk kétségek között oszt jóvanazúgy. A nők válogatnak. Joguk van hozzá, de itt is teljesen pofára megy az egész. Hiába van kiírva nála, hogy belső értékek, meg ismerkedés számít neki. Ha vissza sem ír, vagy nem is reagál, mi az esély? Ez van, az embert könnyű kihasználni, ha keresi az igazit, és valaki kevsegteti.

2023. márc. 18. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!