Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt honnan tudni ha bejősz egy csajnak? Nézés vagy viselkedés mit a látható jelek?
nekem tetszik egy lány de az eddig leírtak alapján ez nem kölcsönös.
Minden mondandómhoz hozzászól,helyesel cáfol rendszertelenül de mindenesetre feltűnő hogy nem hagyja hidegen a mondandóm szóljon az akármiről.Eddig ez adott okot nekem a reménykedésre.
Amikor viszont éppen szembe jön velem és nincs a közelbe senki akkor látványosan félrenéz...azaz nem ér hozzám meg nem keresi a szemkontaktust mint írtátok szal a mai estémet pokollá tette ez a topic mert megkaptam a leforrázó igazságot hogy buktam az ügyet
:-(
ezt nekem írtad 23:13as
nem akartam elvenni a kérdező kenyerét
hát fura szitu valóban:amikor többen vagyunk akkor már már imponálni akar....ha éppen kettesben zavartalanul akkor kicsit ködnek nézős
Nekem az első találkozásom nagyon különleges volt a mostani barátnőmmel. Társaságban találkoztunk először és szinte rögtön nagyon megtetszettünk egymásnak, de minden létező módon megpróbáltuk eltitkolni a másik előtt.
Eszembe sem jutott volna, hogy bejövök neki, mert semmi jelét nem láttam. Ami viszont feltűnhetett volna, hogy elsőre szívesen elment velem kettesben beszélgetni, a társaságtól kicsit félrevonulva. (Elmentünk vízé)
Sokkal utána elmesélte, hogy a nap végén már titkon a napszemüvege mögül leskelődött rám és teljesen zavarban volt a jelenlétemtől.
A tanulság?
Nem azt kell megtanulni, hogyan tudod a másik jeleit kiolvasva leleplezni azt, amit még nem szeretne a tudtodra hozni.
A lényeg azon van, miképpen tudsz lehetőséget kínálni annak, hogy egymást megismerhessétek.
És persze nem kis bátorság és türelem kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!