Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha meghalljátok hogy egy 30 körüli pasi nettó 160 ezret keres havonta mi jut eszetekbe erről először?
9
Minden szavaddal egyetértek, (annyi különbséggel, hogy nem csak FÉRFI, hanem Nő is megkeres ennyit átlag, ha szorgalmas)
Kedves 9-es!
Sajnos sokkal többen keresnek ennyit vagy egy picivel többet, mint gondolnád. Főként vidéki kisvárosokban, falvakról nem is beszélve. Ez a rögvalóság (sajnos).
Hetente többet keresek, mint ez az összeg. El nem tudom képzelni, hogy ennyiből hogyan lehet megélni 2022-ben. Borzasztó kevés, de az előző jól írja, sokaknak ennyi jut, vagy még ennyi sem.
Férfiként sajnálatot érzek és értetlen dühöt, hogy 2022-ben, egy EU tagállamban bárki is ennyit keressen, aki munkát végez (ez még 500 euró sincs, bäszki).
Azt, hogy biztos bölcsész ő is, mint én :D
Nekem nem lenne vele bajom, gyereket amúgysem akarok, tehát ha a pasi csak annyit keres, hogy ne rajtam kelljen élősködnie, akkor már rendben van. Ne legyen suttyó, alkesz, elhízott, kb ez a lényeg.
Az jut eszembe először, hogy köszi, bocsi, de inkább mégsem. Ha belegondolok, akkor bennem is olyan kérdések merülnek fel, hogy hogy él ennyiből meg? Mit dolgozik, ami ennyit fizet egyáltalán? Miért nem vált? Neki vajon elég ennyi? Nekem egy havi bevásárlásom több ennél (pedig nem kaviáron élek), szóval a közös élet reménye már azelőtt elszáll, hogy egyáltalán azt megtudnánk, hogy személyiségben mennyire illünk össze.
Amúgy ha olyan lenne, hogy ismerek egy férfit, tetszik, vonzódom hozzá, de valami semleges közegen keresztül, mondjuk közös hobbi, társaság, akármi ismerem csak úgy, és abból születnek érzelmek és csak az után tudom meg, hogy mondjuk mentős és ennyit keres, az más téma. Ilyen esetben nem érdekelne, ha meg már tervezzük a közös életet, akkor beszélnénk arról is, hogy ez miként valósítható meg és hogyan. De ha a neten ismerkednék valakivel és így a bevezető kérdéseknél elmondaná, hogy 3 műszakban szenved valami kupakösszeszerelő-gyárban ennyiért, akkor az egyből offos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!