Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél olyan pasival aki 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél olyan pasival aki 30 éves korára olyan állapotba került (az alkoholtól) hogy a szüleihez kellett visszaköltöznie gyógyulni?

Figyelt kérdés

A huszas éveiben is részeges volt,de 30 éves korára teljesen elvesztette a kontrollt, pia nélkül pedig remegett, izzadt, nem tudott aludni.

Ezért a szüleihez költözött haza gyógyulni, felügyelet alá került. 1 éve nem részeges, viszont még mindig iszik napi 1-2 sört, mert az kell neki hogy nyugodt legyen. Elalvás előtt.

F/31

2022. jan. 12. 14:32
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ennyire, főleg úgy, hogy neked ez nem múlt, hanem jelen, hiszen most is az alkoholtól függsz ("napi 1-2 sört, mert az kell neki hogy nyugodt legyen").

Nem, aki valaha bármilyen függő volt, az nálam szóba se jöhet.

2022. jan. 12. 15:11
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap iszol - részeges vagy.
2022. jan. 12. 15:13
 13/41 anonim ***** válasza:
32%

11/12

Mintha egy valóban gyógyult függő később elmondaná, hogy valaha az volt. Miért tenne ilyet? Csak magának ártana ezzel, így hazudni/ titkolni fogja.

2022. jan. 12. 15:16
 14/41 A kérdező kommentje:

Hihetetlen kritikusak vagytok! Szerintem előrelépés ez is ami most van.

NEktek nőknek valami tökéletes férfi kellene, aki amúgy nem is létezik.

2022. jan. 12. 15:17
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

14/14

A válaszodból az jön le, hogy már megint ittál, attól vagy ilyen kis morci.

2022. jan. 12. 15:18
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a lanykeressel?
2022. jan. 12. 15:21
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik nem alkesz férfi?
2022. jan. 12. 15:21
 18/41 anonim ***** válasza:
0%

17

de. csak azok általában lúzereknek számítanak, lepkegyűjteménnyel meg lvl 99-es paladinnal.

2022. jan. 12. 15:24
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is alkesz voltam 20-24 évesen. (Az utolsó 2-3 évben napi 2-3 üveg bor minden nap.) Rossz családból származom és apám is alkesz sajnos a mai napig. Csak én Balázzsal ellentétben aztán egyetemet végeztem, piacképes szakmám van, ez mellett külső segítséget kértem, érzelmileg sikerült megérnem és bepótoltam a lelki és érzelmi fejlődésemben azokat a lyukakat, amik kimaradtak gyerekkoromban és amiért függő lettem. Szakemberekhez jártam/járok, csoportokba és tanácsadóhoz. Illetve ez nem tudom számít-e, de Balázzsal ellentétben én külsőre is jól nézek ki, arcra is, de sportolok is, tehát nem egy pufi alkesz fejem van.

Viszont szomorúan olvasom itt is, hogy mennyi nőnek nem kellenék, hiába nem ittam egyáltalán 4 éve, vagy amúgy hiába egyáltalán senki nem mondaná meg rólam, hogy milyen életem volt régen. Ezek a barom sztereotípiák mennek itt is, hogy "aki egyszer ivott, az biztos megint újra fog" és hasonlók.

28/F

2022. jan. 12. 15:29
 20/41 A kérdező kommentje:
19: ez hogy jön a kérdésemhez? vagy csak dicsekedni akartál egy jót?
2022. jan. 12. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!