Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyek azok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyek azok az alkalmak/napok az évben amik fontosak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

gondolok arra mint másik szülinapja, névnapja, valentinnap és évforduló

ezeken kívül van még?

2022. jan. 11. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is így értettem, ahogy írod, de vannak olyan emberek akik "kifelé" (facebook) nagyban ünneplik az évfordulókat, de a szürke hétköznapokon meg nem tudják egymást tisztelni és megbecsülni.

#8 vagyok.

2022. jan. 11. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Aki itt lepontozgatja a válaszokat, az mit érez? Neki miért fáj, hogy vadidegen emberek a saját párjukkal mit ünnepelnek vagy nem ünnepelnek? :D

Komolyan érdekelne.

2022. jan. 11. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Megismerkedésünk napja

Házassági évforduló

első csók

első szeretkezés😊

2022. jan. 11. 16:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Engem csak érdekelt h ki mit ünnepel, meg mit tart kiemelkedőbb napnak az évben amit a párjával ünnepel. Természetesen ez mindenkinek más, akár megosztja online akár nem. És ez még mindig nem azt jelenti h a hétköznepokon nem értékeljük és becsüljük egymást. A kérdés nem erre irányult. Köszönöm <3
2022. jan. 11. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Pészah, hanuka.

Na jó, komolyan gondolva én pl. anno mindent számoltam, már csak azért is, mert éltem első eseményei voltak a témában és máig tudom ezeket a dátumokat.

2022. jan. 11. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Én szeretek minden lehetséges napot megünnepelni. Nekem ez fontos, kiragad a hétköznapokból, kicsit más, mint egy átlagos nap. Szóval mi szülinapot ünneplünk, és mivel 2 hét van a kettőnké között, és a barátaink is nagyjából közösek, ezt együtt szoktuk ünnepelni. Névnapot is valamennyire, nyilván ezt kevésbé, évforduló, ez kifejezetten közös ünnep, karácsony, és majd miután jövőre összeházasodtunk, házassági évforduló. Meg szeretjük a valentin napot is.
2022. jan. 11. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:
azok a napok fontosak, amikor szex van. amelyik nap nincs. aznap annyit is er a "parkapcsolat".
2022. jan. 11. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!