Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e szarul éreznem magam amiatt, ha átlagosan csak minden 10. lányt húzok jobbra?
Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok, nem túl magas, 176-7 centi. Emiatt persze egy rakás profil kiesik, mert nem akarom a likejaimat olyanra pazarolni, aki fixen nem fog visszaszívelni. Aztán ott van a külső. Aztán ott vannak a végletek... agyonfilterezett képek, az óriási elvárások a bemutatkozásban, persze azon a bizonyos asztalon meg semmi nincsen. És itt még nem is beszéltünk a saját preferenciáimról, hogy egyébként, mint nő tetszik-e kép alapján, vagy sem. Nem vagyok egy adonisz, de igényes, stabil anyagi helyzetű, széles látókörű. Nem gondolom magam ocsmánynak sem. És most jön a csattanó: jóformán senki se jelöl vissza, ha így tinderezek. Ezek az álomszép, igényes, tanult lányok egyáltalán kit szívelnek vissza?2022. jan. 10. 12:56
21/24 anonim válasza:
"Ezek az álomszép, igényes, tanult lányok egyáltalán kit szívelnek vissza?"
És te álomszép, igényes, tanult pasi vagy? Valszeg őket húzzák jobbra. Tudod miért? Mert megtehetik. Mert ők is olyanok.
22/24 A kérdező kommentje:
😂 igen biztos így van
2022. jan. 10. 17:19
23/24 anonim válasza:
Én amikor tindereztem, átlagban 1000 lányból 3at húztam jobbra.
És kb minden másodikkal matcheltünk.
Mókás amikor ennyire fejletlen ember írja mágról, hogy szélelátókörű, mintha egy kukac mondaná, hogy jók a szemei, miközben csoda, hogy van neki szeme.
24/24 anonim válasza:
Nem kell rosszul érezned magad, de nem felejtsd el a képek sokszor nem adják vissza az illető igazi énjét, szépségét
Szóval bátran szivecskézz kicsit bénább képre esetleg 'túl jó nőre" akármi is lehetséges😉
Velem is így történt, ma már a parom😊
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!