Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Örültetek már elutasításnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örültetek már elutasításnak?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Örülni nem örültem, de nem is dőltem soha a kardomba elutasítás miatt. Nem lehet és nem is kell mindenkinek tetszeni, nem ez határozza meg az értékem.
2022. jan. 6. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy srác aki nekem nem tetszett viszont irtó rendes jólelkű stb és kedvesen udvarolt volna de érezte pedig hogy semmi esélye.

Amikor próbáltam kedvesen elterelni(semmiképpen nem akartam megbántani), akkor magától mondta hogy rendben, békén hagy. (Vagy ilyesmit)

És szolidan távozott.

Nem kezdett el zaklatni, szidni, próbálkozni tovább, vagy lekezelni, vagx picsogni önsajnáltatni, magát ostorozni, hanem rövidre fogta, lezárta és elment.

Tudomásul vette hogy nincs esély és ennyi.

Akkorát nőtt a szememben, olyan tiszteletre méltó lett előttem ahogyan egy csak jelzéseket is felfog és kezel(konkrétan nem utasítottam el, csak húzodzkodtam a találkozások elől stb), hogy egész életemben nem láttam még ilyen srácot, kivéve egy exem.

Exem is irto rővidre tudott zárni vitákat, baromi gyors a felfogó és döntésképessége. Nekem ez Hihetetlen amikor olyanokqt tapasztalok férfiaktol qmi mégcsak bennem sem létezik.

2022. jan. 6. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Utólag örültem. Akkor fájt, de pár év múlva rájöttem, hogy nem lettem volna boldog ezzel a sráccal.
2022. jan. 6. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont ma. Házas vagyok, és 5 hónapja szeretőm van. Vagyis volt. Már 1 hónap után ki akartam szállni a dologból, mert borzalmas lelkiismeret furdalásom volt, de képtelen voltam, volt hogy szakítottam vele, de annyira hiányzott, hogy folytattuk. Ezt 3szor játszottam el, aminek köszönhetően végre ő döntött úgy, hogy ne csináljuk tovább, mert látja, hogy ez nekem nem megy, meg hát így neki se nagyon, mert nem tudja, hogy melyik találkozásunk után találom ki megint, hogy inkább legyen vége. Hetek óta halogatta a találkozót, egyszer ezért, aztán azért, úgyhogy mondtam neki, hogy nyugodtan mondja meg, ha nem akar többet, nincs harag, csak ne hadováljon összevissza, mert azt nem szeretem. Óriási kő esett le a szívemről, hogy végre kimondta, hogy ne találkozzunk többet. Pedig hiányzik, mint ember, nagyon szeretem, de így lesz mindenkinek a legjobb, ő is nős, én férjnél vagyok, hányinger volt az egész, amit csináltunk.
2022. jan. 6. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!