Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz azokról a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz azokról a 30 feletti pasikról, akik ilyen korú lányokkal randiznak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 4. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Én csak fiatal nőkkel ismerkedek.
2022. jan. 4. 13:37
 12/19 anonim ***** válasza:
azt, hogy gazdag lehet, mert amúgy lehetnek ezek 20 évesek is
2022. jan. 4. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A képen levő lányok 12 és 30 közöttinek néznek ki, ami elég tág így....

Abból indulok ki, amit te írtál kérdező, tehát 16-17 éves korúnak feltételezem őket: ilyen esetben eléggé betegesnek gondolom a 30+os faszit, aki gimis kislányokra bukik.

A párom egy évvel idősebb nálam, ő már dolgozott pályakezdőként, én még az egyetemet csináltam mikor összejöttünk, én még így is eléggé nagynak éreztem a szakadékot kettőnk között és néha elég nehéz volt. Így meg, hogy egy kb. 10 éve dolgozó és egy kis középsulis....?? Nevetségesen hangzik. Két külön világ. Kivéve, ha a pasi agyilag tizenéves, azt gondolom nem kell részletezni, miért gond. :D

Nem a korkülönbséggel van bajom magában, vannak ismerőseim 15-20 év korkülönbséggel és tök jól megvannak, de nem is kistini volt a fiatalabb fél amikor összejöttek...

2022. jan. 4. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Ezek a csajok valahol 22 és 27 között vannak. Konkrétan az én korosztályom, annak is inkább az idősebb tagjai. Nincs már baba arcuk, ez fixen nem tini.
2022. jan. 4. 16:11
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

"A jobb oldali 30 közeli? Ez komoly?"

Nővéremre nagyon hasonlít, ő 32 éves. Le kellene szállni a földre, nyünyőkém, azt hiszitek, hogy valaki 30 körül már öreg, aztán mikor közli valaki, hogy hogy néz ki egy mai 30 éves, akkor meg nem akarjátok elhinni. XD

2022. jan. 4. 16:16
 16/19 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy többen sem sikerült pontosan megállapítani, hogy a 3 csaj mennyi idős. 😂

Jó színésznők lennének, többféle korú nő szerepét is kaphatnák. 😃

2022. jan. 4. 16:19
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Jól teszi!
2022. jan. 4. 20:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A bal oldali tűnik nekem max tininek, a másik kettő húszas korosztály. A ruháik is fiatalítanak, ha letakarod, és csak az arcukat nézed, akkor nem tűnnek tininek.

Csak az itteni incelek tévképzete, hogy 25 felett a nők lepukkantak, egy csinos húszas-harmincas nő simán ilyen.

2022. jan. 4. 23:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Bőven nem tinik, inkább 25 körül, illenek egy 30-35 közötti férfihoz.
2022. jan. 4. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!