Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól nem találkoznátok mással, csakis ővele?
Figyelt kérdés
Internetes társkeresésről van szó, szerintem itt mindenki tudja, hogy akár egyszerre több partnerrel is ismerkedik az ember. Hol van az a pont, ahol ezt már nem csinálnátok tovább, hanem egyvalakire koncentrálnátok? Első csók, első szex, n. randi? Mi az elvárásotok?
Azért azt gondolom hogy naponta-hetente mással lefeküdni már nem fér bele, csak azért, mert még nem beszéltük meg, hogy egy pár vagyunk.
32/F vagyok, férfiak és nők válaszát egyaránt várom.
Első szex!!! Pláne ha nagyon is működött a kémia!!(egymást olelve aludtatok el és keltettek fel)
Onnantól nem tartom tovább a többivel a kapcsolatot pláne gerinctelen húzás ak tartom!!! Pláne idősebb kategóriában!!!
2022. jan. 1. 11:45
2/12 anonim válasza:
Ugyanattól amikor a nőtől is elvárod, hogy ezentúl ne találkozzon mással.
2022. jan. 1. 11:46
3/12 anonim válasza:
Én igazából onnantól, hogy a második randi megvolt, nem beszélgetek mással, mivel csak azzal megyek másodikra, akiért az első randi után odavagyok meg vissza. És csak azért nem az első randi után zárom le a dolgokat, mert ugye azért a fene tudja, hogy a másik fél komolyan gondolja-e a másodikat vagy hülyít.
2022. jan. 1. 11:48
4/12 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet,nőként.
2022. jan. 1. 11:51
5/12 anonim válasza:
4# nő vagyok én is!
:) köszi.
Buek!
2022. jan. 1. 11:52
6/12 anonim válasza:
Akkor lehet bennem van a hiba, hogy ha valakivel elkezdek találkozgatni, vagy eljutok odáig hogy találkozunk akkor már nem beszélek mással.
2022. jan. 1. 11:54
7/12 anonim válasza:
1# vagyok
Csak azt nem értem ha működik és jól ki is jönnek egymással, akkor minek kell utána meg több vasat tartani a tűzben??
Ezt valaki el tudná nekem árulni?
2022. jan. 1. 11:55
8/12 anonim válasza:
Én férfiként mondom, hogy ha már elhívok egy lányt randira, akkor nem beszélek senki mással onnantól. De amit elvárok, hogy első csók/masodik randi után a másik se találkozzon/ismerkedjen másokkal.
2022. jan. 1. 12:13
9/12 anonim válasza:
Válaszold meg te. Hisz első szexig te is castingolod akkor a jelölteket.
2022. jan. 1. 12:14
10/12 anonim válasza:
Első randi után már nem ismerkedek mással, ha jól sikerült. Ha utána nem érzem, hogy haladna a dolog, akkor vagy rákérdezek, hogy mi a helyzet részéről, vagy hagyom az illetővel az ismerkedést, és újrakezdem. Nekem valahogy sose ment a párhuzamos randizgatás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!