Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha majdnem 3 hét napi szintű chatelést követően az első randi utáni napon a srác azt írja, hogy szeret az mennyire normális?
Igaz, hogy sosem volt kapcsolata 27 évesen, de én ezt valamiért hatalmas 🚩-nak érzem. Mit gondoltok? Hagyjam a srácot vagy adjak neki egy esélyt?
23/N
Ez csak önmagában nem red flag.
Volt más necces húzása is?
10: 1996-ban szedtem fel az első nőmet irc-n.
Miért kellett volna majkroszoft networknek lenni ?
Gáz!
8-as, az kicsit több, mint egy éves kapcsolat az nulla.
#12 Már korábban is írta a szívecskéket, de annak nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget, mert vannak akik csak úgy dobálóznak velük. Ezen kívül nem volt necces húzása.
Én attól félek, hogy ez a szeretet nem kifejezetten nekem szól, hanem egy lánynak (aki pont én vagyok) akinél úgy látja 27 év után végre van esélye.
#9 ennek nagyon örülök. Sokáig, az örökkévalóságig.
De azaz igazság, hogy 20 évvel ezelőtt, azaz a 2000-es évek elején még teljesen más világ volt, legalábbis ahogy én utána néztem és ahogy tájékozódtam. Ha én vissza emlékszem, akkor 5-10-15 évvel ezelőtt is mások voltak a trendek, divatok ismerkedés terén, és másképp viszonyultak az emberek egymáshoz. Másabb volt az öltözködés, és mindenki az éppen divatnak megfelelően ítélt meg. Igazából most is így van, csak már most mégjobban, mert az internet világában élünk, és mindenről tájékozódunk akarva és akaratlanul. Bár még csak most lettem 24 éves, azért emlékszem rá, hogy 10 évvel ezelőtt mikor kezdtem a középiskolát azért már akkor is sok minden volt és másképp működtek a dolgok. (2012-2016-ban már javában volt sok közösségi platform is.) Illetve előtte jöttek be pár évvel az okos telefonok és az érintőkijelzős telefonok is. (Még akkor általánosba jártam, emlékszem rá. Olyan 10-12 körül lehettem, amikor bejöttek az első ilyen telefonok.) Pár éve megy így az internet és a technika, mármint az egyszerű, hétköznapi embereknek. Én nekem speciel még nem volt kapcsolatom, mert én régimódú vágású vagyok, és egyszerű ismerkedésre, randira vágyom, nem pedig az olyan lányokra (merthogy azok nem nők, az hótziher), akiknek a pucsítós kép az első Facebookra. Akiknek a Twitter, Snapchat, Instagram, Tiktok stb az első. Én speciel tuti nem viselném el, hogyha a barátnőm facebook vagy insta celeb lenne, mint némelyik emberszabású a facen, ráadásul nem is akármilyen képekkel.
Ettől függetlenül persze, én is követem a divatot, félre értés ne essék. :D Csak amolyan különc vagyok, mindig is az voltam. (Nem, nem vagyok lúzer, teljesen átlagos srácnak mondanám magamat.)
Csak azért írtam egyébként ezt le, mert nem a kérdező általi úriember lenne az egyedüli Magyarországon. Sőt, több ezer vagy akár több tízezer ember van. Csak a legtöbbje elvan magának és magában a világ elől. Na én azért nem akarok ennyire ilyen lenni, igyekszem változtatni és most már jobban odafigyelni magamra minden téren.
Csak azokra a kommentekre reagálva akik azt írják hogy nem, minek, meg úgysem lesz tartós, azért kicsit erős kijelentések ezek. Ki honnan tudná egyébként? Az is lehet hogy sikere lesz, és ez az úriember lesz a legboldogabb ember a világon. Nem tudni. Nem is értem azokat, akik ilyen kommenteket fűznek ilyen témákhoz. Feltételezem hogy a többsége "Nő", vagy valami random beállítottságú ürge, aki így szerez magának alkalmi szex kapcsolatokat. Csak hogy itt nem alkalmiról van illetve lenne szó az esetek többségében, hanem normális párkapcsolatról. Ezaz, amit sokan nem tudnak értelmezni, legalábbis ahogy én látom. És rengeteg ilyen kérdés van már itt a fórumon. Vannak rémesebbek is, az is biztos, ezt tanusítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!