Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondtam neki, hogyan tovabb? Most mar varjak, hogy mit tesz?
Figyelt kérdés
Elmondtam egy srcanak, msn-en, hogy jobban kedvelem mint egy baratot. Nagyon kedves volt, es mondta, hogy orul, hogy ezt elmondtam neki, es hogy majd talalkozhatnank, hogy ezt komolyabban megbeszeljuk. Viszont azota eltelt egy nap, es semmit se mondott a talalkozasrol. Meg se emlitette, meg azt se amirol beszeltunk. Akkor ilyenkor most mi van ?2008. dec. 14. 17:16
1/3 anonim válasza:
Várj!
Nem írtad, hogy mennyi idősek vagytok...
Szerintem a srácnak időre van szüksége, hogy eldöntse mit akar. Vagy az is lehet, hogy nem akar tőled semmit, de nincs mersze ahhoz, hogy ezt elmondja neked.
Mindenesetre te megtetted, amit kellett, ennél többet nem tudsz. Ne fuss utána, ne keresd, ha akar valamit, úgyis jelentkezik.
Légy türelemmel!
2/3 anonim válasza:
Pár nap múlva megkérdezheted. Lehet, hogy tudomásul vette, és most várja, hogy mikor hívod találkozni.
De persze az is lehet, hogy tényleg idő kell neki, és most még nem sokat érez.
3/3 A kérdező kommentje:
En 16 vagyok o pedig 17.
De ha nem akarna semmit, minek irta, hogy majd valamikor talalkozhatnank ? Akkor nemertem a logikajat.
2008. dec. 14. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!