Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg vannak olyan csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan csajok akiknek a csalódás kell ahhoz hogy meg tudjon becsülni egy olyan fiút aki komolyat szeretne?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit hihetetlen ez, mert ki az aki szeret csalódni.

De ezt egy lány szájából hallottam, olyantól akit már 19 évesen túl volt egy megcsaláson. Jó igaz ő olyan insta modell csaj, aki hamar talál mást.

De miért jó valakinek az ilyen komolytalan, bizonytalan kapcsolatok.

Lányok, ti mit mondtok erre?

2021. dec. 30. 12:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
*már
2021. dec. 30. 13:10
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
#10: Te nagyon szépen keverted a rendes pasikat a papucsokkal. Elég fura életet élhetsz, ha nálad a rendes kategória az inceleket és nyuszikat takarja...
2021. dec. 30. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

10# Össze-vissza beszélsz, már ne haragudj. Eleve fogalmi zavarban vagy: egy incellel nem jöhetsz össze, mert az incelség a nem szabad akaratából szexmentes/kapcsolat mentes életet élő férfit jelenti. Ez az egyik. A másik meg óriási ostobaság összemosni a papucs fogalmát a RENDES férfivel.

Az érvelésed sem tiszta: leírod, hogy az általad "júfiúnak" titulált, valószínúleg előnytelenebb külsővel rendelkező férfiak nem jutnak nőhöz, ezért kénytelenek megelégedni a szamárral. Utána meg számonkéred, hogy megalkuvók. Ha valakinek nem jut olyan nő, amilyet szeretne, akkor az éljen inkább egyedül? Naná, hogy ki fogja haszánlni a lehetőséget! De ETTŐL miért ne lenne hűséges, odaadó ahhoz az egy nőhöz?

Ha neked ilyenek jutottak, akkor valszeg TE nem tudtad kiszűrni a rossz tulajdonságokat.

2021. dec. 30. 13:21
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

#napiáltalánosítókérdés

Menyasszonyomnak nem kellett ilyen tapasztalat és sok más nőnek sem kell. Szerintem egyik nőnek sem "kell", maximum szarul választanak. Mint ahogy sok férfi is szarul választ, pl. nekem is sikerült sok fos kapcsolatban vergődnöm hosszú évekig. De nem emiatt becsülöm meg a menyasszonyomat én sem.

A kettőnek köze nincs egymáshoz, ez is valszeg olyan kérdező agyából pattant ki, akinek még életében nem volt kapcsolata nővel.

2021. dec. 30. 13:22
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

#14: Engedd már el ezeket a "férfivagyok" válaszaid, légyszi.

Ilyet NEM csak olyan állít, aki nem volt még nővel. Persze, nőként ezt láthatod, de a való életben rengeteg nőtől is hallani ám ezt. Az más kérdés, hogy a te önérzeted sérti, ezért férfi leszel hirtelen.

És azt is engedd el, hogy napi általánosító kérdés... A kérdező pont azt kérdezi, hogy tényleg vannak e ilyen nők és sehol sem állítja, hogy minden nő ilyen lenne vagy ez annyira általános jelenség lenne. Ja, hogy ezt sem sikerül nőként felfognod.

2021. dec. 30. 13:27
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
Az biztos, hogy én jobban megbecsülöm a jelenlegi párkapcsolatomat, aki szeret, tisztel, odaadó, törődik velem, mint néhány lány ismerősöm. Ugyanis nekem több rossz kapcsolatom is volt, sok csalódásom, átvertek, stb. Akinek mindig jó kapcsolatai voltak, az természetesnek veszi ezt, én meg mindent megköszönök és hálás vagyok, még akkor is, ha a minimumot teszi meg egy srác.
2021. dec. 30. 13:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

12# a rendesek legnagyobb resze csak azert rendes mert nem kapós pasi.

Es ez nagy baj.

Ha kapós pasi rendes, megkomolyodott, es plusz megtalalta a sajat idealját, ott kezdodik a valodi ferfi.

2021. dec. 30. 13:43
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
#17: Mi van? Szóval ott kezdődik az igazi férfi, ha sok nőnek kell? Te normális vagy? Az igazi nő meg ott kezdődik, ha palvin barbi szintű vagy mi? Nem érzed, hogy végtelenül felszínes és egyszerű vagy?
2021. dec. 30. 13:45
 19/23 anonim ***** válasza:

"Nem olyat, aki csak azt hiszi magáról, hogy normális, hanem akiről mindenki más is azt hiszi."

Nem akarnék olyan semmilyen ember lenni, akit mindenki normálisnak hisz.

2021. dec. 30. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
40%

#19: Oké, ez mondjuk valószínűleg senkit sem érdekelt, de köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy sérült az önérzeted!

Amúgy a válaszoló valószínűleg arra gondolt, hogy nem olyan embert keres, aki magának mantrázgatja, hogy normális. Pl. mint az itteni frusztrált nők és incel férfiak.

2021. dec. 30. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!