Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg vannak olyan csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan csajok akiknek a csalódás kell ahhoz hogy meg tudjon becsülni egy olyan fiút aki komolyat szeretne?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit hihetetlen ez, mert ki az aki szeret csalódni.

De ezt egy lány szájából hallottam, olyantól akit már 19 évesen túl volt egy megcsaláson. Jó igaz ő olyan insta modell csaj, aki hamar talál mást.

De miért jó valakinek az ilyen komolytalan, bizonytalan kapcsolatok.

Lányok, ti mit mondtok erre?

2021. dec. 30. 12:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
62%

Ó, de még mennyi ilyen van! Rengeteg csajt ismerek, akiknek volt egy normális és ideális kapcsolatuk, amit untak. Szépen felrúgták, összejöttek valami gyökérrel, aki csak használta és átverte őket, majd sírtak, hogy nem találnak normális pasit és meg kellett volna becsülni, amikor találtak. Ez elég gyakori jelenség.

Az oka pedig egyszerűen az, hogyha az emberek túl nagy kényelemben vannak, nem értékelik.

2021. dec. 30. 12:18
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Ez férfiakra is igaz...
2021. dec. 30. 12:23
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Az ember szereti felrúgni a biztos jót egy bizonytalan jobbért. Ami aztán vagy jobb lesz, vagy nem.

2# igen, bár nem ez volt a kérdés...

2021. dec. 30. 12:25
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
2.es . Hát nem is tudom. Én összetenném a két kezem, ha találnék egy normális csinos lányt. Nem olyat, aki csak azt hiszi magáról, hogy normális, hanem akiről mindenki más is azt hiszi.
2021. dec. 30. 12:27
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

4# "Nem olyat, aki csak azt hiszi magáról"

Na igen...

2021. dec. 30. 12:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából akkor tud az ember értékelni sok mindent amikor elveszti. Szóval igen lehet.
2021. dec. 30. 12:37
 7/23 anonim ***** válasza:
75%

Inkább fordítva gyakori. Sok fickó lekoptatja azokat a lányokat, akik komolyan szeretnének, aztán mikor eltűnnek a haverok és nincs kivel bulizni, kihez fordulni, vissza akarnak táncolni kapcsolatosat játszani vagy elővenni, mikor már nekik is aktuális.

Pechükre azok a nők, akik fiatalon is komolyság akartak, addigra rég elkeltek.

2021. dec. 30. 12:46
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

#7: Igen, azért sír itt minden nap egy csomó pasi, hogy nem talál komoly nőt, ugye?

Értelemszerűen a csak szexre hajtó, sok nőt kapó pasik egy ideig csak szexre mennek, de nem lesznek hirtelen rondák vagy egyebek. Így miért ne találhatnának később komolyra csajt, amikor lenyugodnak?

2021. dec. 30. 12:49
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

A nők is így vannak ezzel. Van egy pasi aki odaadó, huseges, szerelmes igazi támaszt nyújt. Akkor a nők elkezdenek meghulyulni azt hiszi, hogy amikor törődik velük valaki akkor mindent lehet. A faszi megunja, lelép akkor még megy a nagy hattyú halál hogy pedig a XY milyen jó volt, miért tette ezt velem miért hagyott el ..stb szóval ez mindkét nemtől kitelik.

2021. dec. 30. 12:50
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

En már a többit is megtapasztaltam.

Pár pofon utan eszrevettem mát a rendes jofiukat is.

Meg leengedtem a lécet.

Aztán rájottem, hogy azok még rosszabbak.(a rendes jo fiuk pl konfliktuskerülők, nem lehet számitani rajuk a bajban, nem állnak ki a saját párjuk mellett, nem férfiak, csak a lehetoseg hiánya miatt nem mennek félre, de ha befigyel egy, akkor meg nem hagyják ki a lehetoseget mert az nekik ritka, nem válogatás után kotelezodnek el a számukra a legjobb legtutibb nővel, hanem lo nincs szamár is jo alapon csak, megalkuvók, gyengébbek azaz nincs bennük kitartás, konfliktuskezelo képesség, irányitási hajlam, ami megoldasokhoz vezet stb)

"nyuszikkal"/incelekkel még nagyobb hiba osszejonni mint olyanokkal akik tudják mit akarnak válogatnak kapósak es hamar ki is lehet esni a kosarukbol, viszont ha elkotelezodnek az mindent visz.

2021. dec. 30. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!