Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz, hogy a nőknek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a nőknek csak olyan pasi kell aki más nőknek is kell?

Figyelt kérdés
Ha kiderül, hogy más nők nem hajtanak a pasira akkor érdeklődésüket vesztik a befolyásolható nők?
2021. dec. 30. 09:15
 111/131 anonim ***** válasza:
34%
És a kettő miért zárja ki egymást? Arról beszélek, hogy az emberek megrekednek a gyakran első, de mindenképpen toxikus kapcsoaltaikban, oda szülnek gyereket, az önismeret, függetlenség és önállóság pedig mindkét félnek ismeretlen fogalom, a felelősségről nem is beszélve. A kapcsolatok jelentős többsége emiatt nem működik.
2021. dec. 30. 20:12
 112/131 anonim ***** válasza:
12%
Ez egy hatalmas baromság, ne is haragudj. 23 évesen úgy látod a világot, mint egy 16 éves.
2021. dec. 30. 20:15
 113/131 anonim ***** válasza:
32%

Nem gondolom, hogy baromság lenne. Biztosan több világlátásom van, mint neked. Én nem üresen általánosítok, hanem érvekkel alátámasztom a véleményemet. Az meg, hogy a korommal jössz…nevetséges. Mi lesz a következő, hogy biztos csúnya is vagyok?

Kar erre a beszélgetésre több szót pazarolnom, mindegy, hogy normálisan írok valamit, úgysem érted meg. Na mindegy, megyek, foglalkozom inkább a párommal 😉

2021. dec. 30. 20:31
 114/131 anonim ***** válasza:
36%
Jobban is teszed.
2021. dec. 30. 20:36
 115/131 anonim ***** válasza:
43%

"Arról beszélek, hogy az emberek megrekednek a gyakran első, de mindenképpen toxikus kapcsoaltaikban, oda szülnek gyereket"

Saját példámból kiindulva, számomra jobb egy ilyen kapcsolat, mint amilyen az otthoni környezet volt, mert a mai lakásárak mellett önerőből szinte lehetetlen normálisabb lakást venni..Mondhatni, szinte menekülés gyanánt mentem bele ilyen kapcsolatba, mert legalább sikerült elszabadulnom a családomtól.

Ez sem volt feltétlen a legjobb megoldás, de vagy ez vagy munkás szálló, szóval számomra még is valami mert nem volt akkor semmi kedvem 4-5 éveket járni, mire netalántán összeköltöznénk. És így CSOK-ot is igényelhettük.

És most mindenki gondoljon rólam amit akar.

24F

2021. dec. 30. 20:47
 116/131 anonim ***** válasza:
95%
Nekem sincs saját lakásom és egy jó darabig nem is lesz. De biztosan nem jönnek össze csak azért valakivel, hogy elszakadjak otthonról, pedig az én családi háttérben sem volt jó, sőt…mégis egyetemre járok, mellette majdnem teljes állásban dolgozom és így fel éve el tudtam költözni otthonról teljesen egyedül, önerőből. Nyilván könnyebb az az út, ha valakivel összeáll az ember így, de nem kifizetődő.
2021. dec. 30. 20:55
 117/131 anonim ***** válasza:
17%

#104 A hüvely nyugalmi állapotban annyi. A 17cm nem nagyon nagy, csak nagy(obb), a 12cm pedig kicsi. "le állsz olyannal ismerkedni és vagy a tarsasagara egy olyannak, akinek számít a farok méret és magasság ?" Nem. Pont ezért esik ki a nők 99%-a, mint potenciális partner.

#105 Minden olyan nőre, aki a szőrössége miatt nem talál párt, jut legalább 1000 olyan férfi, aki az a kettő valamelyike miatt. Ezért nincs egy szinten.

2021. dec. 30. 22:16
 118/131 anonim ***** válasza:
73%

Aha, szóval akkor ismered kb a világ összes nojet, hogy ilyen kijelentéseket teszel. Elárulom, ha eddig nem tudtad, de ezért nem állnak veled szoba a nők (legalábbis a normálisak), mert kbaszott undorító és visszataszító, hogy ilyen pokhendien nyilatkozol az egész nemukrol.

Én is leírtam, hogy nem szeretem a nagy méretet, Európában a 13 cm az átlag, szóval nem számít kicsinek egy ekkora penisz, de tudom, a tied biztosan a harmincat verdesi alulról 🙃

2021. dec. 31. 08:23
 119/131 anonim ***** válasza:
18%
#118 Nem verdesi a harmincat és semmi próblémám nincs a nőkkel való kommunikációval. Bárkivel tudok beszélgetni nemtől függetlenül. A legtöbb embernek szimpatikus vagyok. De te teljesen ismeretlenül biztos jobban tudod :)
2021. dec. 31. 08:41
 120/131 anonim ***** válasza:
95%

117, akkor valószínűleg nagyon szerencsés környezetben élek, mert a 170 körüli, akár alatti ismerőseim szinte mind kapcsolatban vannak, szerencsére a szőrös lány ismerőseim is. De, semmivel nem nagyobb buli az, ha azért néznek rád undorral, vagy tesznek megjegyzéseket a hátad mögött, mert szőrös vagy, amin épp úgy nem tudsz változtatni, mint a magasságodon, mintha a magasságos miatt kerülsz hátrányba. Nagyon szomorú, ha csak a téged érintő probléma lehet nagy és azzal fel nem érhet semmi.

A hüvely nem standard méret. Nekem nyugalmi állapotban, a méhszájamig kb 3-4 cm, ha egészen a méhszáj mögé nyúlok, épp eltűnik az ujjam. De, mivel vagyok abban a szerencsétlen helyzetben, hogy a méhszáj ütögetése igen komoly hasi fájdalmat okoz, így a méhszájig tart a dolog nálam. A hüvely ugyan képes tágulni és nyúlni, de nem a végtelenségig. Tovább rontja a helyzetet, hogy a méhszáj a ciklus különböző szakaszaiban lejjebb tud elhelyezkedni. Szóval, hogy is volt az a hüvely hosszával az előbb? Hogy tovább bonyolítsam a dolgot, a g pont, ami sok nőnél nehezen ingerelhető, nem messze helyezkedik el a hüvely bejáratától, a legtöbb nő ujjal is képes ingerelni (már akinek elég érzékeny ugye), tehát egy 12 cm-es farok bőven eléri.

Valójában a nők nagyrészének mindegy a méret, amíg szereti a gazdáját. Ezért nem kéne első randin letolni a gatyát, ha gond van vele. Ezzel leginkább akkor lehet gond, ha egy kis farkú pasi és egy tág nő jön össze, mert ott egyik fél se fogja különösebben élvezni a szexet.

Én örülnék, ha páromnak kissebb lenne 2-3 cm-el az emlegetett probléma miatt, pedig átlagos a mérete.

Emellett, hogy újabb saját példával éljek, a garat reflex szempontjából se mindegy mekkora az úrfi. Mert, ebből a szempontból se bánnám azt a mínusz pár centit.

Lehet itt nagy mellénnyel megmondani a tutit, ahogy tetted már többször, csak kérdés nálad van-e az igazság.

2021. dec. 31. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!