Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor kezdenek el megkomolyodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdenek el megkomolyodni a lányok?

Figyelt kérdés

Nekem az a bajom a fiatal, húszas éveik elején járó lányokkal, hogy nagyon gyerekesek, azt élvezik ha a fiúk próbálkoznak náluk, buli, ivás. Semmi komolyság nincs bennük.

Mikorra várható a változás, 25 felé?

Nekem pl az idősebb 30 év körüli nők viselkedése nagyon vonz mert komolyak, gyereket akarnak, érettek. De nyilván testileg meg egy húszon éves lány a jobb:D

Én most 24 vagyok, gondolkodtam már hogy idősebbekkel kéne ismerkednem. Mert én már szeretnék együtt élést, meg gyereket.

2021. dec. 28. 12:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Kérdeztem már, de nem jott valasz!

Anyagiakat mar megteremtetted? Tehát, kocsi, ház, meg netto 6-800.

Mert a gyerek az így induk...

2021. dec. 28. 12:57
 12/28 anonim ***** válasza:
24 evesen kistesot akarj magadnak, ne gyereket. Plane ugy, hogy a not meg keresed hozza.
2021. dec. 28. 12:58
 13/28 anonim ***** válasza:
Nekem már volt két barátnőm, mégis ugyanezt kérdezném. Mondjuk a gyereket ugyanennyi idősen még én is inkább kihagynám...
2021. dec. 28. 13:17
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

A jelenlegi huszonévesek? Leginkább soha. Nagyon kevés kivétel van, aki képes megkomolyodni, de a többségük a végtelen lehetőség és nagy szabadság miatt nem teszi. Nincsenek egyszerűen olyan helyzetben, hogy megkomolyodjanak.

Jó hír, hogy néhányan azért képesek rá. Ha tényleg komoly nőt akarsz, akkor meg kell találnod 1000-ből az 1-et.

(Az meg elég vicces, hogy más kérdéseknél sorban jöttek olyan válaszok, hogy huszonévesen aki komoly, az már bőven gyereket csinál és foglalt, most meg pont a másik véglet van erőltetve. Szomorú, hogy mennyi ember jár fel az oldalra csak azért, hogy itt vezesse les a stresszt.)

2021. dec. 28. 13:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig komoly kapcsolatra voltam elsősorban nyitott, de cseszhettem, nagyon sokan koptattak le azzal, hogy kalandozni akarnak meg szexkapcsolatot. Örültem, mikor 22 évesen végre megtaláltam azt a férfit, aki mára hajlandó volt eljegyezni. Aztán azóta néha belefutottam a régiekbe, akik jöttek pampogni, hogy most már jó lenne a komoly. Hát, uraim, akkor sok sikert hozzá valaki mással.

Teljesen viszont sosem akarok megkomolyodni. Annyira vagyok komoly, hogy fel lehessen húzni velem egy közös életet és közös otthont, ezért tanultam és dolgoztam, mióta amibenaz eszemet tudom... De annyira sosem leszek komoly, hogy szenvedni akarjak egy gyerekkel és mindent, amit együtt egymásnak megteremtettünk, elpazaroljam társadalmi sablonokra.

2021. dec. 28. 13:28
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy attól lesz komoly valaki, hogy gyereket akar... Sokkal inkább attól, hogy ismeri magát, a képességeit és az igényeit és ennek megfelelően tervezi(!) az életét. Minden nagyképűség nélkül, nem sok szülőt ismerek, aki annyira éretten gondolkodik, mint én. Nekem csak egy kutyám van és valószínűleg csak egy kutyám is lesz nagyon sokáig. Mégis az, amit megtettem érte és ahogy átgondoltam azt, hogy rá alkalmas-e az életem, hogy benne legyen, túlmutat azon, amit bármelyik szülő ismerősöm átgondolt volna a gyerekével kapcsolatban. Itt vagy 24 évesen, majdnem egyidősek vagyunk... Ha nem örököltél, kizártnak tartom, hogy alkalmas lennél a családalapításra anyagilag. És az csak az anyagi oldal. Arról nem beszéltünk, hogy ilyen eszmefuttatásokkal valószínűleg párkapcsolatilag tapasztalatlan vagy, tehát a leendő pároddal jó pár évet le kellene együtt húznotok ahhoz, hogy stabilnak minősüljön a kapcsolat a gyerekvállalásra. És akkor még nem is beszéltünk arról sem, hogy a legtöbb szülő a saját önző vágyai miatt akar gyereket, mert milyen cuki meg a kicsi ő, de beletolni azt a rengeteg időt és energiát, amitől értékes tagja lesz a társadalomnak, nem csak egy levegőszívó, azt már nem akarja. Mondjuk valószínűleg saját otthonra sincs pénzed, hogy lenne akkor arra, hogy olyan környezetet teremts, amiben a gyerekeddel majdnem naphosszat normálisan foglalkoznak? Akár az anyja, akár más, akit fizetsz. Én látom a kutyán, amiért felelősséget vállalok, hogy milyen sokat kell tenni azért, hogy tudjon viselkedni egy közösségben és ne egy vadállat legyen, akivel harcolunk. Mennyit kellett rá fordítani ahhoz, hogy a biológiai szükségletei mellett ne bosszantson másokat semmivel, miközben a szomszéd gyereke pokollá teszi az életem a hisztijével és a neveletlenségével. Félre ne értsen senki, nem vagyok én gyerekgyűlölő, csak a hormongőzzel átitatott agyú gyerekvállalókat nem szeretem, akik azt hiszik, hogy a világ körülöttük és a szent gyerek körül forog. És te már most ennek a tüneteit mutatod, pedig még gyereked sincs.
2021. dec. 28. 13:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Kérlek ne vállalj gyereket, köszi!
2021. dec. 28. 14:25
 18/28 anonim válasza:

Ha csak ilyen lányokkal találkozol, akkor rossz helyen keresed őket. 18+ is bőven vannak komoly, érett nők. Nem attól lesz valaki komoly, hogy gyereket akar.

Ne akarj gyereket, addig míg azt se tudod kitől szeretnél, mivel jár, az adott illetővel mennyire tudsz összedolgozni

2021. dec. 28. 20:37
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi paraszt van itt.... 🤮
2021. dec. 28. 21:16
 20/28 anonim ***** válasza:
27%
Uh, de le lett pontozva, hogy kevés az érett nő... Nem gondoltam, hogy ennyien magukra ismernek. Elnézést, máskor majd hazudok a "komoly" szintetek miatt.
2021. dec. 28. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!