Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 45+-os érett férfiként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45+-os érett férfiként, milyen dumát kell bevetnem 20-22 éves csajoknál? Azt akarom hogy menőnek tűnjek és elvigyem randizni őket.

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 19:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a saját korosztályodnál próbálkozz.
2021. dec. 26. 23:49
 22/24 anonim ***** válasza:
23%

Kisugárzás kérdése!

50 éves, szakállas, mackós alkatú, ám aktív, mozgékony férfi vagyok. Ennek ellenére havonta legalább egy nő van, akinek bejövök, aki szívesen flörtöl velem. 18-70 év között. Tehát, évente 1-2 huszonéves is akad köztük. Én pedig nem vagyok semmi jónak elrontója! :) Ha kölcsönös a szimpátia, akkor hajrá! ;)

Hozzáteszem, nem vagyok gazdag, de szerencsére csóró sem. Átlagosnak mondanám a helyzetem.

(Sokat segít, ha ápolt, tiszta és jól öltözött az ember + szeret beszélgetni. Én általában öltönyben, sportzakóban járok. Tapasztalatom szerint, vonzza a nőies és szexkedvelő hölgyeket!)

2021. dec. 27. 03:43
 23/24 anonim ***** válasza:
23%

22-es vagyok

Még annyit megjegyeznék: Ha dumát vetnél be az rég rossz. Érdekes, értelmes beszélgetés az alapja a sikeres ismerkedésnek. Randevún pedig már a tartalma sem mindegy. Felületes dumával el van rontva az egész!

Nem "20-22 éves csajok", hanem huszonéves nők, hölgyek!

Nem "Azt akarom hogy menőnek tűnjek", hanem érdekesnek, figyelemfelkeltőnk stílusosnak kell lenni!

Nem "elvigyem randizni őket", hanem meghívjam a hölgyet egy kávéra, teára ismerkedés céljából.

2021. dec. 27. 03:49
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Minőségi piával itatod majd mondod , hogy üzleti útban vagy éppen nem lenne kedve az estét egy hotelben tovább tölteni 2 littyó kannás bór társaságában.
2021. dec. 27. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!