Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi olyannal aki messze lakik?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel pár hete beszélek, nagyon kedves, képeken is tetszik...igazából nem tudok rá rosszat mondani eddig de elég messze lakik. (Kb.: 100km) A baj, hogy volt már hasonló talim aki közel lakott (megjegyzem ennyire még nem volt szimpatikus netről senki) és azok is rosszul sültek el. Akkor mivel városon belül volt szerencsére a rossz randi végén haza jöttem 10 perc alatt, itt viszont nyilván ez nem ilyen egyszerű. Ha valakinek volt már hasonló hogyan kiviteleztétek? Megérte végül a megtett út? 23/f

2021. dec. 25. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem jön össze nyilván sztornó, de abba gondolkodj ha összejön akkor mennyire para a 100km
2021. dec. 25. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Találkozzatok félúton!
2021. dec. 25. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

100km az semmi, én minimum 120-at utaztam a páromért. És olyan is volt, hogy mivel programra mentünk, 380 km-t tettem meg. Aztán annak ellenére, hogy karácsony előtti éjjel azt mondta, hogy örökké velem akar lenni, karácsonykor arra ébredtem, hogy letiltott.

Tapasztalataim szerint a lányok nem becsülik meg a férfiak erőfeszítéseit. Még nem találkoztam olyannal, aki tényleg megbecsült volna. Én lennék a legboldogabb, ha mégis létezne ilyen.

2021. dec. 26. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!