Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hazudik a faszi ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hazudik a faszi ?

Figyelt kérdés

A társkeresőn 5 napja jelölt be újra, hogy tetszem neki. Már előtte is beszéltünk. Írkáltunk és írtam, hogy találkozhatnánk, ha már így alakult. Erre írja, hogy azért nem volt a társkeresőn mostanában sokat, mert alakul neki valami.

Én meg írtam neki, "ha valami komoly és alakul, akkor itt már törölt profil kéne legyen... 🙄" Iletve azt is, hogy "jah hát arról már ne beszéljünk, hogy 5 napja sziveztél itt be engem és biztos jó komoly kapcsolat lehet... 😂 Te is egy olyan kamus pasi vagy, hogy nem igaz. Alakul valami, de itt jelölgeted a nőket. Jah persze. Szia"

Most csak én látom rosszul, hogy baromira nem őszinte ?

2021. dec. 24. 21:58
1 2 3
 1/21 Noren1989 ***** válasza:
81%

Húzza az agyad, meg a szemernyi egódat, hogy addig is kattogj rajta.

Ha jól látom, működik.

2021. dec. 24. 21:59
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Én nem látok ellentmondást. Amúgy mi oka lenne hazudni? Mi van ha tényleg úgy van ahogy mondja? Nők rendszerint csinálják ezt, hogy “melyiket válasszam”… ma is volt ilyen kérdés. Vagy az nem gond?
2021. dec. 24. 23:07
 3/21 A kérdező kommentje:
Hát ha komolyan alakul egy ideje, akkor miért is jelölget más nőket ? Szerintem ez ellentmondás
2021. dec. 24. 23:09
 4/21 Noren1989 ***** válasza:
100%
Mert vélhetően nem alakul komolyan. Egy körre jó leszel, hogy kielégítsd a kíváncsiságod.
2021. dec. 24. 23:10
 5/21 A kérdező kommentje:
De nekem mondja azt, hogy a másik csajjal komolyan alakul valami, mégis más nőket jelölget mellette. Akkor viszont igazam van, mert nekem hazudik ezzel kapcsolatban.
2021. dec. 24. 23:14
 6/21 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hagyjuk inkább. Psuztába kiáltott minden szavam.

Igen, kamuzik, de fogd fel, h nem csak neked.

Mindenkinek.

2021. dec. 24. 23:15
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
mostmár tudod milyen érzés, amit egyes nők csinálnak.
2021. dec. 25. 00:31
 8/21 Noren1989 ***** válasza:
100%
*pusztába
2021. dec. 25. 00:36
 9/21 anonim ***** válasza:
74%

Én most komolyan drukkolok a faszinak, hogy ne jöjjön össze veled.

40F

2021. dec. 25. 07:50
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem jössz be neki, mi olyan nem világos ezen? Ha nekem ezt írja egy pasi, hogy alakul valami valakivel, azt tudomásul veszem, te meg még leállsz vele vitatkozni hogy kit szivecskéz be, meg miért nem törölte a profilját??? Szerinted neked ehhez mi közöd? Ez már az ő problémája, te meg keress olyat akinek nincs "alakulóban komolyabb"
2021. dec. 25. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!