Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ötleteket adnátok első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötleteket adnátok első randihoz?

Figyelt kérdés
Hova lehet menni, mit lehet csinálni ? Télen és nyáron?

2021. dec. 21. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A párommal az alábbiak voltak az első öt randink programjai.

1. Elmentünk egy múzeum időszakos kiállítására, ami mindkettőnket érdekelt.

2. Elmentünk bowlingozni.

3. Elmentünk színházba

4. Elmentünk egy pizzériába.

5. Elmentünk színházba (az egyik barátja fellépett a darabban, ezért pont erre mentünk, de amúgy ma már gyakran járunk).

Szerintem ezek bármelyike jó első randinak, de egyébként mivel első randi, nem kell túlbonyolítani, úgyis az a lényeg, hogy beszélgessetek és megismerjétek egymást. Ehhez az is elég, hogy beültök egy kávéra és sütire.

26/N

2021. dec. 21. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem ne fektess bele pénzt, mert semmi nem biztos első randin. Max egy jelképes kis kv, tea, aztán duma, aztán szevasz.

Másodikon se vinném még a Gundelbe azért, nyilván. 31f

2021. dec. 21. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha még ennyit sem tudsz, NE mondom NE RANDIZZ!!!!
2021. dec. 21. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem, akkor maradok egyedül, mert egy random ember a gyakoriról azt mondta.

2021. dec. 23. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!