Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés közben mással is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés közben mással is randizni. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Közelmúltban többször is belefutottam már ebbe a helyzetbe. Ismerkedek az illetővel, megvan a közös hang, jól elvagyunk, hosszú ideig beszélünk aztán randizunk, majd jön az, hogy egy randi után még nem vagyunk azon a szinten, hogy akkor már kapcsolatnak nevezzük. Így hát megbeszélünk még egy randit, mondjuk 1-2 hét múlva (ráéréstől függ). Folyamatosan hangoztatja milyen jó volt a randi, mennyire fontos lettem neki stb. aztán a két randi közt írja egy teljesen átlag beszélgetés keretein belül, hogy volt randizni és mesél róla. Én pedig szóvá teszem, hogy kicsit rosszul esik a dolog és azt kapom válaszul, hogy még nem vagyunk együtt tehát szabad mással ismerkedni.

Én úgy vagyok vele, hogyha valakivel eljutok az első randiig, jól érzem magam, fontossá válik számomra és úgy érzem érdemes lehet folytatni a dolgot, megtisztelem annyival, hogy nem járok el mással, amíg közöttünk el nem dől a dolog.

Ugyanakkor meg tudom érteni a másik tábort is, hiszen tényleg nincs még ekkor kimondva, hogy együtt vagyunk.

Többször futottam bele ebbe, mint az ellenkezőjébe. Arra lennék kíváncsi, hogy Ti hogyan vélekedtek a dologról? Melyiket tartjátok helyénvalóbbnak? Kifejtős válaszokat is szívesen olvasok.

2021. dec. 21. 02:41
A kérdező szavazást indított:
Randiznék mással is ismerkedés közben
Egyszerre csak egy emberrel ismerkednék
37 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem látom a másikon, hogy komolyan gondolja és lesz következő randi és minden szépen alakul köztünk, addig nem fogok leragadni senkinél.

Túl sok a kretén, aki azt sem tudja, mit akar és csak piszmog az első randi után, nekem meg túl kevés az időm, hogy ilyen döntésképtelen majmok miatt elhalasszam azt, aki az első találkozó után már biztos abban, hogy folytatni akarja (jóformán már meg is beszéltük a következő randit) és minden passzol szépen.

Tényleg attól függ, mit érzek a másikon. De általában le szoktam beszélni párhuzamosan több első randit is és attól függően mondom le őket, hogy akivel korábban voltam, azon mennyire látszik, hogy csak időtöltésből jött el. Ha folyamatosan beszélgetünk randi után és tényleg megtölti a napjaimat, akkor el fogom hanyagolni a többi embert. Ha ennél érdektelenebb, akkor én is vele.

2021. dec. 21. 03:27
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, nem voltam még ilyen helyzetben. Mármint a partnereimmel mindig úgy jöttem össze, hogy már jóideje ismertem, figyeltem, csak rá koncentráltam és amíg nem tudta, hogy "kiszemeltem" addig nem is esett volna rosszul ha pl érdekelte volna más (akkor hagyom is), vagy pedig úgy, hogy megismertük egymást egy véletlen folytán épp egyikünknek sem volt senkije, és elkezdtünk ismerkedni. Ekkor pedig evidens volt, hogy minden energiám rá koncentrálom.

Szerintem a netes ismerkedés kicsit futószalagosítja az egész folyamatot ami a megismerésen, romantikán alapulna, így nekem a net sosem volt a műfajom.

2021. dec. 21. 04:21
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
44%

Nekem se dívik ez a randizgatok jobbra-balra téma. Én legutóbb is addig beszélgettem online a kiszemelttel, h az első randin tudtuk, h mi lesz a sztoriból.

Valakinek persze ez belefér, de fogadok, hogy bő 60-70%uk nem toleràlja a helyzetet megfordítva.

2021. dec. 21. 04:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Két hónapja jártam így. A csaj kijelentette randi után hogy még 4 pasival beszél rajtam kívül és randizni fog mindegyikkel. Akkor mondtam neki hogy kösz, nem versenyzek senkivel senkiért. Vicc
2021. dec. 21. 06:43
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
A férfiak általában csak egy nőre koncentrálnak ismerkedéskor, míg a nők több pasival randizgatnak egyszerre.
2021. dec. 21. 07:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem egyforma, ahogy a nők sem. Én nem ítélek el senkit, mindenki úgy csinálja ahogy neki jó!

Erről én csak a saját gondolataimat tudom megosztani.

Én már idősebb vagyok 40 feletti. Nekem nem megy az, hogy több férfival ismerkedjek egyszerre (soha nem ment).

Lehet, hogy én vagyok rosszul "huzalozva", de én képtelen vagyok Jóskával is meg Pistával is, Tibi mellet online beszélgetéseket folytatni. Azt sem tudnám melyiknek mit mondtam el már magamról, és mit nem.

Arról nem is beszélve, hogy randi közben megcsókolom Jóskát kedden, Pista átölel szerdán, és Tibinek meg ömlengek csütörtökön, hogy én komoly kapcsolatot szeretnék!

Hát én elhánynám magamat saját magamtól, ha képes lennék ilyen viselkedésre! Komoly kapcsolat, nálam a komoly hozzáállással kezdődik!

Tudom, hogy a fiatalabb generáció nem így működik. Természetesen őket is megértem, csak nálam ez nem megy így!

Nekem amúgy is hosszabb idő kell míg meg tudok valakiben bízni. Ez nálam egyszerre csak egy emberre korlátozódik, nem többre!

A kérdezőnek meg azt tudom mondani, ha kezdetben már ezért elveszíti a bizalmát az illető felé, azt neki kellene magában mérlegelnie, hogy ezek után szeretne e tényleg komolyan foglalkozni a nővel. Ilyenkor szokott lenni az, hogy úgy sincs másik, hátha beválik. Kívánom, hogy beváljon! :)

Tudom, hogy aki egyszerre több emberrel randizik, az most le fog pontozni, mert ő meg azt nem érti, hogy én miért így csinálom!

Ezért írtam, hogy nem egyformák az emberek, és nem szabad ezért ítélkezni.

2021. dec. 21. 09:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Én mindig éreztettem a komoly szándékot, felhoztam a randit amint lehetett és mindig igyekeztem kefvükben járni és már az első randi végén megbeszélni a következőt, ha esetleg nem láttam, hogy működhetne a dolog, akkor udvariasan megmondtam.

Az teljesen érthető, ha töketlenkedik az illető, a partner meg nem akar emiatt elszalasztani egy potenciális lehetőséget, de itt nem ez volt a helyzet.

Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még! :)

2021. dec. 21. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!