Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzék egy lánnynál ?? (Bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden megfogalmazni és persze érthetően!

Volt egy lány akibe nagyon bele szeretem,ez a szerelem az első volt nekem ami ”ennyire mély érzésekkel tele volt”(Nem tudom ezt máshogy hirtelen megfogalmazni) és éveken át tartott (3évig tartott ez a “kapcsolat”) de mint rájöttem csak részemről volt olyan nagy szerelem sajnos.Kihasznált,becsapott megcsalt és a legrosszabb hogy csak egy úgymond szex kelléknek kelletem. Na de ezt Hajduk is.

Szóval a lényeg konkrétan kemény 1,5év kellett hogy rádöbbenjek (egyedül segítség nélkül és kegyetlen nehéz volt ez a 1,5év nekem!!)hogy igen is képes vagyok más felé is nyitni magamtól.

A lényeg hogy mostanában megtetszett nekem egy lány konkrétan egy dohány boltban láttam meg elsőnek mint kiszolgálót.Szerintem kissé kölcsönös is a vonzalom talán. :)

Mivel igen sok időt egyedül éltem így tanácsra lenne szükségem.

Hogyan és miről kellene beszélgetnem vele ha egymással tulajdonképpen vadidegenek vagyunk ?? (Nem vagyok nagyon sem szégyenlős sem pedig visszahúzódó ilyen téren,csak nem egyszerűen ne szeretném elszúrni mivel tényleg tetszik nekem)

Hogyan teremtsek vele kapcsolatot hogy ne legyek túl ostobán rámenős és egyebek ?

A gond csak ott kezdődik ha el is érnék egy adott szintre nem tudom miből áll egy randi ?

És hova vihetné őt el én ha randira is kerülne sor ?

Én magamban le zártam a múltam végleg és sikerült egyedül össze szednem magam így mostmár párt is szeretnék magam mellé.Erre tekintettel lehetőleg komoly válaszokat szeretnék kérni.

Akár priviben is bátran!

A helyesírásért előre is bocsánatot szeretnék kérni de kissé fáradt vagyok.

2021. dec. 20. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:
A vesszo kimaradt abbol a mondatbol is.
2021. dec. 20. 22:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!