Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mégis miért flegmázott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis miért flegmázott velem? Mert nem köszöntem?

Figyelt kérdés

A kérdés magáért beszél!

Najó azért mondok egy pár dolgot. Szóval SZERINTEM forr köztünk a levegő az említett lánnyal, de már eskü nem is tudom. Egy irodaházban dolgozunk, de nem ugyan annál a cégnél, ő valamiféle marketing, szervező szerűség.

És egy két hónapja láttam először a barátnőjével, gondoltam hmmm kis szöszi, de semmi különös, aztán ahogy egyre többet láttam, nemtudom megfogott engem. És hál isten, akit ismerek csajt abból a cégből az pont a kolléganője, így oda tudtam menni, először csak köszöntünk, aztán váltottunk pár szót, majd egyre többször vettem észre, hogy néz engem, mindig köszön, külön nekem, nevet a szar vicceimen, csak sokszor elkerüljük egymást, sosem tudunk úgy beszédbe elegyedni, kivéve múlt héten egy alkalommal, ami után azt éreztem totál sínen vagyok… Mint egy filmben olyan volt az egész komolyan, nevetett, flörtöltünk, picit húztam őt, de nagyon jól éreztem magam, es szerintem ő is.

Aztán legutóbb siettem, és csak kávézni tudtam ideges is voltam, és pont úgy jött ki, hogy hallottam hogy köszönt, de csak később esett le és nem köszöntem vissza, aztán a kijáratnál a közös ismerősünk feltartott és vele beszéltem pár szót. (Ő sem rossz csaj amúgy, de nem az esetem) Ő meg jött ki és nemtudom, lehet pont látta hogy nevetgélek vele?

Mert tegnap alig vártam, hogy lássam erre olyan flegma volt, kb csak köszönt, ha mondtam valamit csak hümmögött. Totál hideg volt, olyan szar volt. Amúgy már máskor is csinálta ezt, hogy kicsit kimértebb volt, de nem így.

Pedig azt hittem ebből végre lesz valami… Mert amúgy annyira kis kedves.

2021. dec. 18. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, túlgondolod teljesen. Én is olyan vagyok, hogy rögtön okokat és miérteket keresek, de lássuk be, abszolút semmi értelme. Próbálom megmagyarázni magamnak, de az emberek sokszor nem logikusan viselkednek, tehát nem tudod levezetni hogy mit miért csinálnak, mert millió oka lehet - amelyek közül a legtöbbnek semmi köze hozzád.

Ez ugyanúgy igaz rád és rám is, mi sem vagyunk teljesen kiszámíthatóak és csinálunk hülyeségeket, mások számára megmagyarázhatatlan dolgokat. Emberek vagyunk, nem gépek. Nem beszélve arról, hogy sokan f-osnak felvállalni a véleményüket, pl. egy elutasításnál nem meri megmondani, hogy nem akar veled beszélni többet vagy nem úgy néz rád, helyette jön ez az eltávolodás, hideg viselkedés.

Valószínűbb azért hogy sz-r napja volt vagy valami máson agyalt, vagy fáradt volt, úgyse fogod kitalálni. Főleg hogy eddig is csinált ilyeneket, még kevésbé agyalnék ezen.

Ha legközelebb is ilyen lesz, eldöntöd akarsz-e még közeledni hozzá vagy nincs értelme, ezt majd meglátod.

2021. dec. 18. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem (csak) a nem köszönés volt a gondja, hanem vélhetően az, hogy látott a másik lánnyal nevetgélni. Bár ebből nem kéne messzemenő következtetéseket levonni, főleg hogy nem vagytok együtt meg semmi, de ő lehet úgy érezte, hogy kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak és akár lehetne köztetek valami, aztán meg meglát egy másikkal szép lánnyal nevetgélni és gondolhatja akár azt is, hogy több vasat tartasz egyszerre a tűzbe.

Bár célszerűbb lenne őt megkérdezni mi a gondja.

2021. dec. 18. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja és lemaradt: az is simán benne van, hogy egyszerűen csak szar napja/kedve volt és nem feléd irányult a dolog.
2021. dec. 18. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

En speciel tulgondolos no vagyok. Amig nem jon be a pasi, az onbizalmam acelbol van. De ha bejon, kishitu vagyok, es egy jo eset utan pesszimista vagyok legkozelebb.

Ne magyarazkodj, de ne add fel.

2021. dec. 18. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!