Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin érdemes elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin érdemes elmondani a partneremnek hogy tudok és szeretek hárfán játszani?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Egy újabb kiollózott "humorzsa" egy ismert sorozatból. Csak így tovább, a kreativitás útján!
2021. dec. 16. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézd, ha én most társat keresnék (és korban, lakóhelyben stb. passzolnánk), akkor ezzel tökéletesen elbűvölnél!

Szóval attól függ, akivel randizol, milyen beállítottságú. Én (amellett, hogy természettudományos végzettségem van) szeretem az irodalmat, a művészettörténetet, a zenét. 4 évig én is tanultam zongorázni. Tehát nálam ez hatalmas pozitívum lenne!

De szerintem minden intelligens, kulturált férfinél csak előny lehet, ha hangszeren is játszol. (Most - magam sem tudom miért - feltételezem, hogy te nő vagy.)

Egyébként ez a hivatásod, vagy szabadidős tevékenységed?

2021. dec. 16. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Te éjjel nappal itt vagy? Ha szeretnéd hárfázok neked
2021. dec. 16. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a hobbikra terelődik a szó, akkor el lehet mondani.

Vagy nem értem ez miben lenne bármiben más helyzet, mint hogy valaki gitározni, olvasni, táncolni vagy bármi egyebet szokott szabadidejében csinálni.

2021. dec. 16. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Mért? Melyik testrészeddel hárfázol? Vagy enni is kér?
2021. dec. 16. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Hát....a férfiak az oboát jobban szeretik!
2021. dec. 16. 13:15
 7/7 Dzsoki ***** válasza:
Egy hárfás koncert,engem érdekelne!Amennyiben nem(csak)klasszikusat játszanál!
2021. dec. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!