Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy - két évig csak te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy - két évig csak te oraloznal a pasinak, tudnál mellette hűséges maradni ? Van olyan no,aki csak ennyit csinál hosszú ideig akár 1-2 év és hűséges tud maradni az adott pasihoz ?

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

????????

Miért kellene hűségesnek lennem valakivel, aki csak sz*pat engem?

Illetve miért tennék ilyet??

2021. dec. 13. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Számomra érthetetlen,hogy egy nő évekig csak oralozik és hűséges a pasihoz.
2021. dec. 13. 18:22
 3/10 A kérdező kommentje:
De állítólag működik és volt sok ilyen nő, viszont szerintem azok a nők mind mással voltak,hiszen hogy lehet bírni ezt.
2021. dec. 13. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem a legjobb mentalitás úgy hozzáállni a nőkhöz, és a párkapcsolatokhoz, hogy "mennyit tudnál kibirni azért, hogy nekem jó legyen?".

Nem gondolod?

2021. dec. 13. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgs érted, hogy tudsz ilyen kapcsolatokról, hogy évekig a nő csak cummantotta a pasit, semmi szex vagy viszonzás nélkül????

Aztak.. :O

1 napig nem lennék ilyen kapcsolatban. Viszont válaszolva a kérdésre, vagy félrejárt mellette vagy aszexuális volt a nő vagy ilyesmi.

2021. dec. 13. 18:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Állítólag volt több ilyen is a pasas életében. 2 vagy 3 évig oralozott neki a nő, utána kezdtek analozni ,majd normál szexet... Úgy tudom ,kb 7 évig jártak.. elgondolkodtam ,hogy a nő vagy nők ,ha többen voltak , kizárt ,hogy hűségesek lettek volna. Illetve ha mégis ,akkor vmi gond lehetett a csajokkal
2021. dec. 13. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő csak szeretett volna ilyen nőt :D. Vagy kifogott egy igazi önbizalomhiányos, lelkisérült kiscsajt, aki azt hitte, megfogta az isten lábát...

Én amúgy hűséges lennék: nem a másik miatt vagyok az, hanem magam miatt. De az első 2-3 egyoldalú szopás után úgy vágnám ki, hogy a lába nem érné a földet.

2021. dec. 13. 18:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Es mi van ha kamuzik a pasi? Vagy mondjuk sugardaddy volt es eltartotta, penzelte oket ezert cserebe

Sok minden mas is lehet a hatterben, de ha igaz is, nagyon durva es szamomra elkepzelhetetlen kb

2021. dec. 13. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az első egyoldalú alkalom után leléptem volna. Kell a francnak egy önző dög.
2021. dec. 13. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugye nem téged etet a hapsi azzal, hogy már csak 7 évet kell kibírnod, ahogy a többi tisztességes nő is tette, hűségben szeretetben, orállal és anállal, míg majd megdug?

Ugye nem hiszel el ilyen marhaságokat...??

2021. dec. 14. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!