Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajoknak fontos a humor érzék mér nem röhögnek a poénjjaimon?
Figyelt kérdés
Megkérdem a csajt hogy tudja e hogy hívják az olyan menő csávót mint én. Asztmondja nem. Erre én: hát telefonon és epekedve.
Erre letilt tinderen..
2021. dec. 12. 12:37
11/18 anonim válasza:
Mert ez pl nem volt vicces még nekem se aki szrreti a fájó vicceket neg a favicceket is...
12/18 anonim válasza:
Ennél még ez is jobb:
Van Cascod?
nincs
Kár mert beléd mennék
13/18 anonim válasza:
12 es 😂😂😂😂😂 Ha nő lennék, nálam bejönne. És még cascom is van
14/18 anonim válasza:
Bár igy jobban belegondolva az akkor fizet nekem, ha én megyek beléd.
15/18 anonim válasza:
Bizonyára azért nem röhögött, mert ő fel tudta mérni, hogy mi a különbség poén és idétlenség között.
Te viszont nem.
16/18 Senior Séf válasza:
Hiába, senki sem tökéletes. Belőlem pl. hiányzik az összes hiba...
17/18 anonim válasza:
Mert nem tudsz helyesen írni és még vicces sem vagy, a poént pedig hírből sem ismered!
18/18 anonim válasza:
Mert humor és humor között is van különbség. Az ilyen gagyit a többség nem értékeli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!