Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Ha valakinek több kapcsolata volt de azok nem annyira komolyak. Vagy pedig ha valaki későn(23-26évesen) talál párt elsőre, de az komoly?

Fiú vagyok és nem akarok csalódni, így a 2. eset jobb lehet szerintem.

2021. dec. 11. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen voltam először nővel, komoly kapcsolatban. Nincs tapasztalatom a "nem annyira komoly" kapcsolatokról. Bár én nem is tudnék olyan nővel szexelni, akihez nem kötnek érzelmek, szóval nekem egyértelműen inkább később, de komoly kapcsolat.
2021. dec. 11. 23:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez igazából tökre attól függ, hogy hogy hozza az élet.

Ha 2 hónap után rájössz, hogy nem illetek össze, akkor nem kell együtt maradnod vele csak hogy elmondhasd, hogy kevés partnered volt.

Eleinte minden kapcsolat az ismerkedésről szól, szóval természetes, hogy néha kicsit mellényúl az ember...és ez alatt nem az extrém eseteket értem, mint pl abúzív kapcsolatok.

Csak pusztán megismeritek egymást és mondjuk rájöttök, hogy egy barátsághoz volt benne elég, de nincs benne több. Nem kell ettől tartani.

És az is meglehet, hogy valami okán nincs lehetőség évekig ismerkedni, mert pl keményen tanulsz, vagy dolgozol és nincs a környezetedben potenciális partner.

2021. dec. 12. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!