Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz vagyok ha 31 éves férfikén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok ha 31 éves férfiként 20 körüli barátnőt szeretnék?

Figyelt kérdés
Azok tetszenek a leginkább. 25 körüli még oké, de a korombeliek már brutálisan öregednek...
2021. dec. 11. 16:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

"Örülnél te egy ilyen palinak mint én!"

Nem, hidd el, nem örülnék egy ilyen férfinak, mint te, kérdező. Tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegi párommal, aki nem egy anonim oldalon kérdezgeti, hogy rendben van-e, hogy tíz évvel fiatalabbakra hajt. Ha a saját korosztályodban sikertelen vagy (és láthatóan így van), akkor hidd el nekem, más korosztályoknál csak nehezebb dolgod lesz.

23/L

2021. dec. 11. 17:37
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor meg itt verted magad hogy nem kell senki jól elvagy 🙄

Eddig vicces voltàl de inkább

nálad szerintem baj van a toronyban.

2021. dec. 11. 18:46
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
kicsit pedo vagy, ha nem is szó szoros értelemben, egy 20 éves még gyerek, ha 40 évesen 30 éves nőd van, az oké, mert az már érett nő.
2021. dec. 11. 18:52
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

akkor hidd el nekem, más korosztályoknál csak nehezebb dolgod lesz.

kivéve, ha van pénze, mert akkor nagyjából bármilyen korosztálynál sikeres, erről kb több tucat férfi ismerősöm tanúskodik, akik nem adoniszok, de egész jól keresnek és sikerük van a 18 évestől a 45 éves milfekig is.

2021. dec. 11. 18:54
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
A nők és a férfiak egyformán öregednek. Csak a férfiaknak megengedett, míg a nőknek nem. A nőt öregítik ráncok, a férfinak karaktert adnak az arcához. Brad Pitt a saját korának néz ki, de mégis jó pasiként vannak számon tartva. Jlo meg azért jó nő a társadalom szerint, mert 15 évet letagadhatna.
2021. dec. 11. 18:57
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te vagy Gáz Pájk a Váratlan utazásból.
2021. dec. 11. 19:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mégiscsak kell nő?
2021. dec. 11. 20:25
 28/29 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Az ÖNMAGÁBAN nem volna gáz, ha ezt a korosztályt lövöd be - báááár... Ez a tizenegy év nagyon sokat számít. Nem hiszem, hogy alapjáraton lenne közös témátok. Te (jó esetben) megállapodnál, ő még élményeket gyűjtene (nem mindenki, de azért sokan így vannak vele). Hogy értsd: Saját esetemből kiindulva már hét év korkülönbség is soknak számított. Vége is lett (csaj volt anno 21, én voltam 28). Úgyhogy óvatosan. Nem azt mondom, hogy nem működhet. De manapság inkább nem, mint igen.
2021. dec. 11. 23:09
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, korosztálytól függetlenül egy épeszű nő se tolerálja, amit csinálsz. Nevezetesen, hogy röpke 3 hónapos alkoholmentes periódusokat tudsz felmutatni az életedben, majd utána megint teljes gőzzel vedelsz 1 évig. Már sokan mondták, hogy feküdj be hosszútávú terápiára.
2021. dec. 12. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!