Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt a legnagyobb red...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb red flag, amit első randin tapasztaltál?

Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 18:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon durvák...

Nekem ilyenek voltak:

- Nem ez a négy órás munka a fő kereseti forrásom, arról majd csak akkor beszélek, ha már megismertelek *kacsint*

- Megkérdeztem anyámtól, hogy mégis mit képzel, hogy össze mert jönni egy 15 évvel idősebb férfival?!

- Neked hány randi kell még, hogy lesz*pj valakit? (jó, ez nem az első, hanem a harmadik randin volt)

- Hálistennek ezek a retek hajléktalanok a télen majd halálra fagynak

Jajj és vele ezután randiig nem jutottunk el, de én is belefotuttam egy drogosba, aki közölte, hogy nincs hobbija, de nagyon szeret füvezni.

2021. dec. 7. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Amikor az elsőt lekoptattam, világosan megmondtam neki, hogy az ex fikázása miatt nem lesz több randi. Fel volt teljesen háborodva, hogy csak őszinte akart lenni 🤦‍♀️🤣
2021. dec. 7. 21:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Késett a randiról, mert az anyukája nem készült el időben a rántottájával....
2021. dec. 7. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
98%

A csaj kinevetett egy törpenövésű embert.

Ekkor értettem meg, hogy hiába a szépség, ha rohad a belső.

Olyan is volt aki azon nevetett, hogy az előttünk sétáló lánynak mennyire nem áll jól a szűk ruha, mert duci, és ezt ecsetelte.

Ez is egy nagyon szép lány volt nagyon rothadó belsővel.

2021. dec. 7. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Első randi. Mire megérkeztem a megbeszélt pubba, már jó spicces volt, majd konkrétan full berúgott alatta és előadta a nagy alvilági embert, azt hitte ez ilyen menő dolog, hogy x-et meg y-t is ismeri és mindenféle dolgokba keveredett velük és ennyi meg annyi pénzt szakított az ilyen ügyletekkel, majd a randi végén az egy pohár átlagos piámat nem tudta kifizetni annyira volt pénz lóvéra.

Nem lett több randi 🙄🙂

2021. dec. 8. 00:10
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Jeddah második rajt után Perezt kiütötték, Mazepin összetörte magát és Russelt és jött a red flag 🤣🤣🤣
2021. dec. 8. 00:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét eset ugyanazon a randin volt. :D

- Folyamatosan az excsajáról beszélt, meg arról, hogy mennyire folyt a taknya, amikor beteg volt és ő ápolta a csajt. Ez az után volt, hogy beültünk valahova és elkezdte kritizálni, hogy milyen sovány vagyok és milyen lassan eszek.

Egy másik srác meg azért késett a randiról, mert még nem evett, mert későn lett kész a kaja. XDD

2021. dec. 8. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin kocsival érkezett. Az volt megbeszélve, hogy beülünk egy étterembe. Útközben megállt egy félre esőhelyen. Mondván beszélgessünk egy kicsit. Annyira nem voltam éhes, gondoltam legyen. Elszívtunk pár szál cigit, közben zenét hallgattunk, beszélgettünk. Majd kapott egy SMS-t, hogy haza kell mennie. Azt mondta van 10 perce, töltsük hasznosan. Nem tudtam mire gondolhat, majd azt mondta, menjünk hátra. Akkor le esett, mit akar. Úgyhogy megkértem, vigyen haza az még pont bele fér. Erre : “ B@szd meg nem ezért utaztam ennyit! Ha tudom, hogy nem lesz semmi, akkor el sem jövök” . Kiszálltam a kocsiból, és el kezdtem sétálni. Majd jött mellettem egy darabig, aztán elkapartatta a kocsi kerekét és jól rám fröccsent a sár. Utána nem győzött irogatni messengeren. Sajnálja, de feszült volt. Az exe kiidegelte, otthon is rossz neki stb. Aztán jobbnak láttam letiltani…
2021. dec. 8. 19:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Konkrétan randin: 2 órás randin egy jó háromnegyed órát az egészségügyi állapotáról beszélt, túlzottan belemenve a részletekbe (olyan dolgoknál, amiknek szerintem annyira párkapcsolati szinten nincs jelentőségük, túl sok infó volt minden téren első randin, és kevéssé éreztem azt, hogy engem meg akar ismerni), a maradék részben meg túl sokszor kanyarodott oda a téma, hogy ez is hülye meg az is hülye a munkahelyén. Plusz úgy nagyjából kiderült, hogy baromira nincs bennünk semmi közös, ami a hobbikat / szabadidős időtöltést és életvitelt illeti, és neki csak az számított, hogy külsőre bejövök neki (ami nyilván hízelgő, meg a srác sem nézett ki rosszul, de én komoly kapcsolatot keresek, és ez édeskevés hozzá).

Randi előtti ismerkedésnél ilyesmik voltak:

- elég kétértelmű, feltételezhetően rasszista kommentek (nekem ez red flag, mert nagyon nem vagyok az)

- semmi hobbija nem volt az illetőnek (amikor rákérdeztem, hogy mit csinál a szabadidejében, kiderült, hogy kb. kapcsolat a tévén, meg kétévente 1x, ha meghívják a kollégái, elmegy biliárdozni)

2022. máj. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!