Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rám nézve ciki ha megkérdezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám nézve ciki ha megkérdezem?

Figyelt kérdés

Randi előtt időt kér,mert összekell szerveznie a dolgait hogy ráérjen...majd nem válaszol...pedig esedékes lenne már.

Megkérdezzem mire jutott vagy egy lánynak ilyenkor inkább érdemes magasról tennie az ilyesmire?

2021. dec. 6. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tepernék utána, ennek lerázás szaga van
2021. dec. 6. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kár megkérdezni.Ha ennyire sem vagy neki fontos, hogy szóljon, akkor nincs miről beszélgetni.Ő kezdte el húzni az időt.

Ha nem írna, én ezek után nem is beszélnék vele.

2021. dec. 6. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdeznék rá. Valószínűleg csak le akar rázni. Ha nem, akkor majd ő ír.
2021. dec. 6. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha akarod, akkor kérdezz rá. Nem vagyok büszke rá, de voltam már hasonló helyzetben a férfi oldalán. Hanyagoltam a lányt, és számonkérően rákérdezett. Ez teljesen felrázott, és imponált is, hogy a lány is akarja, nem csak tojik bele. Tök jó randi lett a vége.
2021. dec. 6. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem kérdeznék rá. Nem kell koslatni utána.
2021. dec. 6. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A szervezkedés azt jelenti h melyik polcon lévő ér rá amelyik érdekesebb nálad meg a barinőjével csicsereg h h rázza le ezt a nyomorultat.
2021. dec. 7. 03:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szard le.
2021. dec. 7. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!