Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Eddig 3 férfinak fogadtam a közeledését és hát nem tudom azt mondani, hogy komolyabban ismerkedtünk, de ismerkedtünk és több órát is töltöttünk már egymással, mindhármat személyesen ismertem meg, tehát találkoztak ill. beszéltek már velem személyesen, aztán egyszer csak egy találkozás után megszűnik az egész kommunikáció. Nem ír, én pedig kellemetlennek érzem megkérdezni, hogy miért. Lehet velem van a baj és nem a gyakorin kellene kérdezősködnöm, de egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy rákérdezzek. Próbálom felidézni az eseményeket és a beszélgetéseket, de nem igazán érzem, hogy bármi különös történt volna.

Általában ilyenkor miért szokták ezt csinálni az emberek? Ezelőtt volt egy hosszú kapcsolatom, nem ismerkedtem, ezért ez új nekem.

2021. dec. 5. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Pedig rá kéne kérdezned, mi volt a baj. Gyakorlatilag idegenek, max. nem válaszolnak, vesztenivalód nincs.
2021. dec. 5. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Mivel közeledtek hozzád a külsőddel tuti nincs probléma és valószínűleg valamit mondasz vagy csak olyan a stílusod ami nekik nem jött be (Ha mondjuk csak valami laza kapcsolatot akarnak te meg már gyerekekről beszélsz első találkozó alatt meg ilyenek). De kérdezd meg őket, nem fogsz velük többet beszélni így nem veszíthetsz vele semmit és lehet csak kiderül mást keresnek de nincs veled semmi baj
2021. dec. 5. 00:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem idegenek, rokon vagy barát/baráti társaság által megismert emberek.
2021. dec. 5. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
de mi honnan tudhatnánk?
2021. dec. 5. 05:46
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Valami hiányzik. Vártak még tőled valamit, amit nem kaptak meg. Tudod, az a bizonyos “szikra” amitől beindul a motor is…
2021. dec. 5. 06:19
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Közös a jövőkép ilyenkor pl? Komoly kapcsolatot szeretnének? Házasságot? Gyereket? Mit dolgozol? Hol élsz? Van valmami furcsa dolgod, hobbid? Nem mondtál valami szexel kapcsolatos fura dolgot? :D

Lehet bármi, ezt tényleg tőlül kellene megkérdezni, vagy a rokontól, baráttól, ha már ők ismerik úgyis, és beszélnek vele.

2021. dec. 5. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"nem igazán érzem, hogy bármi különös történt volna."

Valószínűleg ők is így vannak vele.

Nincs mit folytatni.

2021. dec. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!