Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mi van velem de egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi van velem de egy csomó ideje beszélgetek egy sráccal msn-en és nem merek vele találkozni, mert úgy érzem h egyből megcsókolna és nekem ez lenne az elő és félek tőle? 15/L

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 18:17
1 2
 1/11 Kamuuu ***** válasza:
Ez nem is kérdés O_O
2010. szept. 5. 18:18
 2/11 Kamuuu ***** válasza:
Amúgy tök mind1 hogy neked az első nem kell félned majd ő fog vezetni:D nyugodtan találkozhatsz vele :D
2010. szept. 5. 18:19
 3/11 A kérdező kommentje:
bocsi nem írtam oda h szerintetek mit csináljak?
2010. szept. 5. 18:20
 4/11 A kérdező kommentje:

az is baj még hogy a srác 19 éves (amúgy Dani)

és félek h nem fogok tetszeni neki élőbe és akkor majd csak udvariasságból nem fogja elmondani

2010. szept. 5. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. Képet már biztosan látott rólad, nem gyakran van olyan, hogy netes ismerkedés után nem szimpi az egyiknek a másik. És azt sem hiszem hogy egyből lerohanna a csókkal. Meg hát figyeli majd a te reakcióidat is, hogy hogy viszonyulsz hozzá. Udvariasságból? Hát tegyük fel még ha nem is jönnél be neki...biztos nem keresne utána. De ha a randi után is hív meg minden ugyanúgy lesz, mint előtte, akkor bejössz neki.:) Nem csak azt kell nézni hogy mit mond, inkább a jeleket kell figyelni és a viselkedését.

Nem lesz ott semmi gond, ne félj tőle, nem a vesztőhelyre mész, hanem találkozol egy kedves fiúval, akivel már sokszor jól elbeszélgettél. És biztosan ő is fél egy kicsit.

Csak bátran! :)

19/l

2010. szept. 5. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:

A csóktól nem kell tartanod, mindig mindenben lesz egy első alkalom, és egyáltalán nem gáz, hogy eddig nem csináltad. "Egyből" amúgy sem fog megcsókolni.

A másik félelmedre van egy nagyon egyszerű megoldás: lazíts, engedd el magad, TE érezd jól magad. Hogy ő jól érzi-e magát és hogy reagálja ezt le, az az ő dolga, neked nem feladatod ezzel foglalkozni. Akár el is mondhatod neki a félelmeid, ha neked az úgy kényelmesebb.

Ha nem tetszel neki, akkor nem fog keresni, mert nem hülye. Ez akkor is egy jó tapasztalat lesz neked legközelebbre, a következő pasival. Csak akkor veszíthetsz, ha nem találkozol vele. 19/F

2010. szept. 5. 18:41
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen amúgy már nem félek attól hogy nem fogok bejönni neki mer megnyugtatott:D de a csóktól parázok mert nem tudom hogy ő mit fog csinálni meg abban se vagyok biztos hogy nekem ösztönösen fog jönni ez az egész mer eléggé görcsölök:S
2010. szept. 5. 18:49
 8/11 anonim ***** válasza:

a végén addig húzod míg lemondd rólad.

hülyeség ettől félni (elég sokan félnek tőle, feleslegesen), úgyis a srác vezet. ha szereted a srácot, akkor tökéletes lesz úgyis. nem kell ráparázni ennyire és csak ezért nem találkozni vele.

2010. szept. 5. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem Kittinek hívnak véletlenül?
2010. szept. 5. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy Adri?
2010. szept. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!