Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hogy reagálnátok arra, ha egy számotokra nagyon tetsző srácot erős radioaktív sugárzás érne, és akkut sugárbetegségben szenvedne?

Figyelt kérdés
Egy regényt akarok majd írni, melyben lenne egy ilyen történeti szál. Kellene egy pici ihlet.
2021. nov. 29. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Leszarnák, amint nem áll jól a hajszála már nem megfelelő, sztori vége, szivesen.
2021. nov. 29. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
És ő lenne Godzilla?
2021. nov. 29. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elkerülném. The end.
2021. nov. 29. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk lehetne benne olyan, hogy a sugárzás miatt 3 pénisze van.
2021. nov. 30. 00:08
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
megkérném, hogy jöjjön el hozzánk világítani a nappaliban. Nagyon drága lett az áram mostanában.
2021. nov. 30. 00:57
 6/11 anonim ***** válasza:

attól függ a főszereplő csaj milyen személyiségű

lehet elvakultan szerelmes aki azon dolgozik hogy őt is sugárzás érje és akkor együtt lehetnek

lehet valaki aki megdöbbenne ezen

szóval nem tudom mit szeretnél írni

2021. nov. 30. 02:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak tetszik nekem? Ennyi? Akkor minek ismerkedjek meg vele, mikor pár napon belül meghal?
2021. nov. 30. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Transzcendens. Már megvolt. Szívesen.
2021. nov. 30. 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nőként, de ha ERŐS sugárzást kap valaki, az meghal, elég rövid idő alatt (1 hónap, 1 hét, pár nap, pár óra...) - a lehető legnagyobb kínok között. Ráadásul aki vele van az is megfertőződik.
2021. nov. 30. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akartam írni én is, mint Edricus, nagyon nem mindegy milyen mértékű sugárzást kapott. Aki erőset, az meghal. Méghozzá nagyon csúnya módon amit biztosan nem szeretne senki végignézni. Aki nem olyan erőset, annak nem lesz örökké tartó sugárbetegsége, mert az elmúlik bizonyos idő alatt, ami utána örökre ott marad, az a rák, a fogak és haj hullása, autoimmun problémák stb. stb. 3 pénisze se nőhet hirtelen, se semmi ilyesmi, az ilyen torzulások a sugárfertőzöttek utódainál jelenhetnek meg esetleg.
2021. nov. 30. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!