Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Underground társkeresők léteznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SIDLER22 kérdése:

Underground társkeresők léteznek?

Figyelt kérdés

Olyasmi lányokat keresek mint akik például MondoCon-on szoktak meg jelenni. Kicsit magukba forduló, félénk. Kevés barátnőjük van, introvertált lányokat. Csendesek. Nem szoktak gyakran sminkelni satöbbi... Én is hasonló vagyok csak fiúba. Se barátok, se buli, ölelkezős típus...

Nyilván ezt nem a Tinderen meg a Badoo-n fogom megtalálni szóval az érdekelne, hogy létezik-e olyan magyar társkereső amin legalább egy picit esélyem van ilyesmi lányokkal beszélgetni.

Eddig egyenlőre az AnoTalk-ot meg itt a gyakorit ismerem, de ezeken az oldalakon a trollok már átvették a hatalmat meg egyébként is kb ilyen Tinder meg Badoo szintű esélyeim vannak ezeken az oldalakon.

21/F

(persze tudom, hogy lesz aki full fogyatékos és nem érti milyen típusú lányokról beszélek és be fogja írni, hogy "hát de a MondoCon-on is sminkelik magukat!". Kérem, hogy az ilyen emberek ne irkáljanak, csak azok akik tudják milyen lányokról beszélek és akik nem félmondatokba kötnek bele hanem értik, hogy mit akarok mondani.)

2021. nov. 28. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok róla, hogy ilyesmi lenne, a legtöbb ilyen lány nem nagyon társkeresőzik, legalábbis szerintem. Én pl. hasonló vagyok a leírtakhoz és én sem társkeresőzöm
2021. nov. 28. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak animés társkeresők facebookon, ott keresgélhetsz.
2021. dec. 1. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok animés. Bár tetszik a körülötte lévő dolgok (MondoCon, mindenféle mintás párnák meg egyebek), de magát az animéket nem szeretem. Szerintem gyerekes nagyon. Ettől függetlenül szívesen össze jönnék animés lánnyal.
2021. dec. 1. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Mint animés lány mondom neked, hogy mi nem igazán toleráljuk azt, ha le"gyerekes"-ezed a hobbinkat.
2021. dec. 1. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sincs infóm ilyen társkeresőről. Viszont ha épp egy csendesebb, ugyanakkor nyitott, érdeklődő 18-28 év közti fővárosi lány olvassa e sorokat, szívesen megismerkedem vele. 28/F
2021. dec. 1. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
kussolj már be bazdmeg
2022. júl. 4. 17:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok
2022. júl. 4. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!