Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek flört akart lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek flört akart lenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szoval en kulfoldon jarok egyetemen, habar jol beszelem a nyelvet, de azert egy picit izgulok meg(2,5 honapja elek itt). Eppen egy szamitogepes teremben ultem egyedul, ahova bejott egy nagyon cuki csaj, en pedig egy online eloadasba voltam elmerulve. Nos o megkerdezte, hogy lehet-e itt nyomtatni(ez a computer termek egyik "fo ertelme") mondtam neki, hogy persze es ha kell segitseg akkor szoljon. (nem egy nagy varazslat a nyomtatas amugy) Igy egeszen megorultem, hogy ez talan egy flört akar lenni es ekozben bejott egy masik srac is a terembe. En elkezdtem nezni az eloadast, a csajszi pedig szolt is nekem, hogy segitsek neki a nyomtatasban, megmutattam neki hogyan kell. Ha az a fiu nem lett volna ott, akkor az sokat segitett volna a helyzetem...XD na en visszaultem o pedig a vegen megkoszonte es integetett, elment. En pedig most itt eppen azon agyalok, hogy mennyire bena vagyok. Szerintetek ez akar flört is lehetett? Koszonom az epitojellegu kommenteket, F/20

2021. nov. 27. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de ebben semmilyen flört nem volt. Egyszerűen segítség kellett neki és emellett kedves volt veled, de ennyi. Én is gyakorlatilag ugyanígy viselkedek bárkivel, aki iránt nem érzek kifejezett ellenszenvet.

22/L

2021. nov. 27. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
es szerinted az nagyon gaz, ha ilyenkor elkezdenek vele beszelgetni, meghivni egy kavera vagy hasonlo? :)
2021. nov. 27. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján nem gáz, de a reakciójától függ, hogy nyitott-e bármire is.

22/L

2021. nov. 27. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
jol van koszonom :) majd legkozelebb batrabb leszek. Alapvetoen ez egy picit zavaro a szamomra, hogy "kulfoldiul" ismerkedjek, bar tenyleg jol beszelem a nyelvet, de van meg bennem egy bizonyos szintu gatlas, de dolgozom az ugyon
2021. nov. 27. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem
2021. nov. 27. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Feleslegesen van benned gátlás, ha jól beszéled a nyelvet. Én is külföldön élek (szintén tanulok, de valószínűleg itt fogok letelepedni), a párom is külföldi. Ha tanulni tudsz az adott nyelven, ismerkedni is és ha esetleg használ valamilyen szlenget vagy ilyesmit, amit nem ismersz, nem szégyen rákérdezni.

22/L

2021. nov. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!