Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri rá fordítanom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri rá fordítanom az energiámat?

Figyelt kérdés

Még egy hónappal ezelőtt megismertem valakit egy buliból. Ők később érkeztek, én pont akkor pihentem egy kanapén. Ahogy bejöttek, mindenki ment a pulthoz, kivéve ő. Ő megállt és csak nézett mosolyogva. Majd egy kis idő után megindult a haverjai után, de visszafordult és beült mellém. Bemutatkozott, megdicsért, hogy milyen csinos vagyok, és elkezdtünk beszélgetni.

Alapjáraton én nem azért megyek bulizni, hogy "pasizzak" ezért egy 20 perc múlva mondtam, hogy neharagudjon, de nekem mostmár meg kell keresnem a barátaimat. Elérhetőséget cseréltünk, és segített megkeresni őket. Mivel ő nem ivott, mert vezetett, ezért nem is nagyon táncolt, inkább csak beszélgetett, de mindig a közelemben, és bármikor ránéztem, mindig engem nézett. Kimentünk dohányozni a barátaimmal, és kijöttek ők is, és odajöttek hozzánk. Kiderült, hogy az egyik haverjával ismerjük egymást, úgyhogy még közelebb kerültünk, nagyon jókat beszélgettünk. Mindenki bement, mi ketten kint maradtunk. Utána már csak az van meg, hogy megcsókolt. Bementünk, mert elég hideg volt már, és elmentünk egy olyan helyre, ahol semmi nem zavar, és kényelmes is. Olyanok voltunk, mintha mindig ismertük volna egymást. Mondtam neki, hogy nagyon nagy szerencséje van, hogy ilyen talpraesett és udvarias. Semmi olyat nem akart velem tenni, amit ilyenkor mások megpróbálnak, és ha nem jön össze akkor otthagynak. Közben hivtak a barátaim, hogy lehetnék velük is, ezért megkerestük őket, és ő is ment a barátaihoz. Egy fél óra múlva írt, hogy haza kell vinnie valakit, ezért menniük kell, és ha szeretném később visszajön értünk, és minket is hazadob, pedig tudta hogy 70kmre lakunk. Természetesen nem kértem meg rá, viszont mondtam neki, hogy máskor is szívesen találkoznék vele.

Azóta is mindennap végig beszéljük a napot, viszont több mint 1000 kmre lakik. Külföldön dolgozik és focizik. Időközönként haza jár, de akkor sem sok időre.

Felvetette azt a kérdést, hogy kimehetnék hozzá egy hétre valamikor majd. Természetesen előtte találkozunk még, koviheten jön haza hétvégére, amit együtt fogunk tölteni.

Csak azért félek ettől az egésztől, mert sosem találkoztam még ilyen férfival, mint ő. Egyébként külsőre teljesen mást képviselünk, de számomra pont ezért különleges. 7 év van köztünk, én vagyok 18.

Ami viszont furcsa nekem, hogy már másnap reggel bekövetett valaki instagrammon, akiről kiderült hogy a volt barátnője, de a csajnak kint van még mindig minden közös kép, és elvileg nagyon a megszállottja maradt. Nemtudom, hogy mennyire érintené rosszul, ha lenne köztünk valami, nem szeretnék belemenni semmilyen drámába.

Belemerjek vágni ebbe az egészbe, megéri? Vagy ez csak egy óriási csalódás lesz?

#magyar #külföld #Bolond ex
2021. nov. 25. 08:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Olyan negatívak vagytok...de tényleg.

Egyből mindenből csak a legrosszabbat kreáljátok. Azt hiszed azért, mert neked maradt a szomszédból a Jani, és minden este azért sírsz, mert nem érzed magad szeretve, másnak is ez lenne megírva?

Sok mindenen kellett már keresztül mennem, ilyen fiatalon, sokat tanultam már.

Voltam kihasználva is és semmibe nézve. Hidd el, tudom hogy az nem ilyen.

2021. nov. 25. 10:04
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Minek teszel fel kérdést ha te már eldontotted a dolgot?
2021. nov. 25. 10:12
 13/24 anonim ***** válasza:
58%
Ne bántsátok már a kérdezőt. Nem kell ennyire végletekben gondolkozni.
2021. nov. 25. 10:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Mert érdekel másoknak van e valamilyen tapasztalata, esetleg valami sztori, ami ehhez hasonlóan a táv ismerkedésről szól.

Nem döntöttem még el, de nagyon hajlok rá. Persze ez még hetek kérdése, addig rengeteg minden történhet. De ezen járt az agyam, és az is jólesett, hogy ki tudtam írni magamból.

2021. nov. 25. 10:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

25 évesként nekem nagyon kislányok voltak a 18 évesek. Később nem para a 7 év (pl. 35 éves és 28 éves), de így?

Én remélem, hogy ez egy becsületes udvarló, de nekem férfiként mindig gáz volt, ha egy elvileg felnőtt férfi -huszonéves évei közepén vagy feljebb- tinikre ment rá.

Nem negatívság, csak láttam én már karón varjút, kérdező.

2021. nov. 25. 10:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan te is furcsállod az ex dolgot, azért fogalmaztad bele a kérdésbe.

Én annak a híve vagyok, hogy csak őszintén, játszmák nélkül érdemes ismerkedni, így én kerek-perec leírnám a srácnak, hogy furcsállom a dolgot, természetesen nem támadólag. Te érthető módon komoly szándékkal közeledsz ehhez a férfihoz, ha ő is, nem fogja kikérni magának az ezzel kapcsolatos kérdéseidet, nem fog távolodni miatta.

Felnőtt emberek vagytok, és megérdemled azt, hogy boldog ismerkedésben lehessen részed, ne pedig készenlétben állva kelljen lesned, hogy most akkor mik is a srác valódi szándékai. Kimondta már egyszer is, hogy ő egy független, egyedülálló férfi? Ha nem, egy kérdést megér, akár úgy is, hogy őszintén leírod neki, hogy neked ezt fontos az ő szájából hallanod, így tudsz teljes bizalommal belemenni az ismerkedésbe.

Ha ezt ő nehezményezi, akkor nem alkalmas komoly kapcsolatra.

2021. nov. 25. 10:24
 17/24 A kérdező kommentje:

Persze igen, ez is rengeteg kérdést vet fel.

Viszont ha én azt mondom, hogy a legjobb barátnőm is 5 évvel idősebb nálam, és a baráti társaság is 21+os. Egyedül én vagyok ilyen kis fiatal.

De ez mindig mindenhol így volt.

Nem mondom, hogy érettebb vagyok a koromnál, mert itt bizonygatni nem tudom, és nem is akarom.

2021. nov. 25. 10:29
 18/24 A kérdező kommentje:

Jaj, kicsit wlfogalmaztam az előzőt, de gondolom érthető.

Igen, sokat beszéltünk már a jövőről, sok mindent kitűzött maga elé. Sosem volt másokra rászorulva. Mindent a 0rol épített fel magának. (Láttam régebbi képeket, videókat, sokat mesélt a családjáról is) És mára lakás, új autó, és egy jó jellem is körülveszi.

2021. nov. 25. 10:39
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
Ne hallgass a sok negatív emberre. Hagyd a dolgokat folyni, és majd valamerre alakul.
2021. nov. 25. 11:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok rosszhiszemű lenni, majd kialakul. Én azt mondom, ne siess el semmit.
2021. nov. 25. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!