Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Taszító az ha egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító az ha egy fiúnak nincsenek barátai?

Figyelt kérdés

Ismerkednél ilyen fiúval?

Nem találtam barátokat, egyrészt mert zárkózott vagyok, a másik hogy nehéz igaz barátokat találni. Meg egyedül sem unatkozom.

Sokszor gondolkozom azon ha találnék barátnőt akkor neki nem lenne az fura hogy nincsenek barátai?

2021. nov. 23. 18:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%

9. Rajtad kívül szerintem mindenki értette, de a drogos kis lelkedet lehetséges megbántottam .

Jobb ha valakinek egyetlen barátja sincsen , mint sem olyanok akik maffia flashben vannak..

2021. nov. 23. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Többiek is leírták de...

Zárkózott pasi vagy. Akkor hogy nyitnál a nők felè. Én azt vallom. Barátokat találni,nemtől függetlenűl egy lépés pár találáshoz. Barát = érdekes vagy valaki számára. Barátnő= érdekes vagy az ellenkező nem számára+vonzó+..

Barátoknak mindegy jogy nézel ki( igénytelen emberrel persze nem mutatkoznak) szexuális teljesítményed sem érdekli őket. Egy nőnél külső 1/4 belső 1/4 jó szex 1/3 .. a többi egyéb tényező.

2021. nov. 23. 19:40
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

#7: Mármint ezt az említett két lehetőséget egyetlen egy tapasztalatból hoztad ki, jól értem?

Nem kell, hogy baj legyen az egyénnel ahhoz, hogy ne tudjon barátokat felmutatni, de azért különböztessük meg a haverokat/ismerősöket, ha ilyeneket sem tud az még nekem is furcsa. Mindenesetre az élet könnyedén hozhatja úgy, hogy az ember ne akadjon bele barátokba... nem kell ehhez rossz személyiség vagy rossz szociális skill.

#12-vel alapvetően egyetértek, csak ez szül egy másik jó kérdést… hogyan és hol barátkozzunk?

2021. nov. 23. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha egy sincs... amúgy nem zavar, ha nincs nagy haveri köre, sőt, de ha egy sincs, akkor arra gondolok, hogy az az energiavámpír típus, aki mindenkit utál.
2021. nov. 23. 21:01
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom vannak barátai a páromnak, de olyan tűzön-vízen számíthat rá barátai nem. Inkább olyan akikkel egyszer egyszer lóg. Egyáltalán nem tartom furának.
2021. nov. 23. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

13: nem az ‘egyetlen’ tapasztalatombol szurtem ezt le, attol meg, hogy konkretan egy ilyen sraccal voltam egyutt, tobb ilyen ember is ismerek innen-onnan, illetve masok elmondasabol is tudom. plusz nem kell ehhez nagy sherlocknak lenni, hogy a kieso emberi kapcsolatokat valahonnan potolni akarja az illeto. es mivel csajozni meg mindig egyszerubb, mint felnottkent baratokat szerezni, ezert nyilvan ebben az iranyban fog elindulni. vagy tenyleg ratelepszik a parjara. ilyenkor szokott az jonni, hogy nehezmenyezi, ha a masik szabdidejeben a barataival is log, mert o addig nem tud mihez kezdeni magaval.

es lehet jonni a kifogasokkal, de aki egyetlen oktatasi intezmenybol, munkahelyrol, ismerosi korbol, hobbi altal stb.. nem tud akar egy olyan embert se osszeszedni, akivel a semleges haverkodos hetkoznapi dolgokat meghalado szintu kommunikaciot tud folytatni, azzal valami baj van. hacsak nem egesz eleteben magantanulo volt es egyszemelyes munkat vegzett es soha nem jart el sehova..

2021. nov. 23. 22:07
 17/19 peca1000 ***** válasza:
76%

Nekem sincsenek már barátaim. Mindenkinek családja lett, már nem jövünk össze, de nem is baj, ez a normális, nem is hiányoznak.

Az asszonynak, sőt az exeimnek, meg nem is voltak barátnői, az sem zavart.

Szerintem a csajok zömét nem izgatja ez a dolog, fel sem merült randikon se, hogy van e valakinek haveri köre, barátai.

Ismerkedjél hasonló nőkkel, akik szintén visszahúzódóak.

Jól meglesztek, tapasztalat :)

2021. nov. 23. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nálam ez egyáltalán nem szempont. Szerintem semmiféle biztosra vehető, egyértelmű információt nem árul el ez egy emberről… Ezer oka lehet annak, hogy valakinek nincsenek barátai és szerintem egyáltalán nem csak az állhat a hátterében, hogy az illetőnek elviselhetetlen a személyisége, valamilyen tekintetben “visszamaradott” stb., illetve biztos nem gondolnám azt, hogy akkor biztos unalmas meg nem lehet vele beszélgetni és ilyenek, fura volt olvasni ezeket a válaszokat. Szerintem egyáltalán nem olyan egyszerű barátságokat kialakítani vagy fenntartani azokat, legfőképpen talán annál az egyszerű oknál fogva, hogy zajlik az élet. Mindenkinek van ezer dolga, mindenki tanul és / vagy dolgozik, ott a család, adott esetben ott a párkapcsolat vagy a gyerek stb., és nem is mindenkinek van ezek mellett ideje vagy igénye barátokra. Egy bizonyos kor felett szerintem már az is jellemző, hogy az embernek megvan a maga baráti társasága és nem nyitott mások irányába, nem lehet velük barátkozni. Illetve az emberek csomó közösségben lehetnek jelen egyszerre és váltogatják azokat, mert éppen elköltöznek, máshol tanulnak tovább, munkahelyet váltanak stb. Például hiába voltam nagyon jóban a gimis osztálytársammal, találkoztunk és beszélgettünk napi szinten stb., ha érettségi után a családjával elköltöztek külföldre, ott tanult, új közösségbe került, új barátokat szerzett stb. és lassan megszűnt köztünk a kapcsolat. Most ez egy példa, de rengeteg ilyet tudnék mondani akár csak a saját életemből is. Arról nem is beszélve, hogy az embert érhetik csalódások, az emberek változnak stb., nem olyan egyszerű dolog ez. Úgyhogy én meg sem lepődnék, illetve tényleg nem zavarna és nem is vonnék le belőle semmiféle messzemenő következtetést.
2021. nov. 24. 01:19
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Barátok? A legtöbb barát, a komoly barátnő, de pláne a feleség/férj , majd a baba érkezésekor eltűnik. :(
2021. nov. 24. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!